HTML İle Başladık...
-
beyler web tasarım için ilk başta html öğrenmem gerektiğini söylediler zaten burdaki arkadaşlardanda bu yönde yorumlar aldım. e-book lardan çalışıyorum sizce kitap almaya gerek var mı bana göre e-book yeterli gibi yinede size bi sorayım dedim birde çalışma sistemini nasıl yapmayalım tecrübelerinizi bekliyorum...
-
walla e book fala filan işe yaramaz gibi gelio bilen biri sana ogretirse daa yararlı olur bnce
aslına bakarsan bnde pek bi sey bilmiiom -
html öğrenceksen www.blogcu.com a gir kayıt ol kurcala şablon düzenle bilmemneler yap.. böylece kendi kendine öğrenirsin.. ;)
-
başka bilgisi olan var mı beyler..
-
html için kitap almana gerek yok... google sana binlerce kaynak sunar zaten kolay bir dildir hemen kaparsın....
-
BEnim hazırladığım web dersleri vardı ilk başlayanlar için internet htm php bölümünde 1 den 7 ye kadar videolu bak istersen
-
Öğrenmek için hazır templatesleri indir. Aç microsoft frontpage'yi karıştır kodlara aşina ol. sonra html yapılmış sayfalar indir webten kendine göre düzenle emin ol öyle daha çabuk öğreneceksin. ya bunu yap yada biri sana öğretsin kitap okuyarak vakit kaybetme bu aşamada biraz ilerleyince okumaya başlarsın !
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 7