HTML İle Başladık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    beyler web tasarım için ilk başta html öğrenmem gerektiğini söylediler zaten burdaki arkadaşlardanda bu yönde yorumlar aldım. e-book lardan çalışıyorum sizce kitap almaya gerek var mı bana göre e-book yeterli gibi yinede size bi sorayım dedim birde çalışma sistemini nasıl yapmayalım tecrübelerinizi bekliyorum...

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    walla e book fala filan işe yaramaz gibi gelio bilen biri sana ogretirse daa yararlı olur bnce
    aslına bakarsan bnde pek bi sey bilmiiom

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    html öğrenceksen www.blogcu.com a gir kayıt ol kurcala şablon düzenle bilmemneler yap.. böylece kendi kendine öğrenirsin.. ;)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    başka bilgisi olan var mı beyler..

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    html için kitap almana gerek yok... google sana binlerce kaynak sunar zaten kolay bir dildir hemen kaparsın....

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    BEnim hazırladığım web dersleri vardı ilk başlayanlar için internet htm php bölümünde 1 den 7 ye kadar videolu bak istersen

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Öğrenmek için hazır templatesleri indir. Aç microsoft frontpage'yi karıştır kodlara aşina ol. sonra html yapılmış sayfalar indir webten kendine göre düzenle emin ol öyle daha çabuk öğreneceksin. ya bunu yap yada biri sana öğretsin kitap okuyarak vakit kaybetme bu aşamada biraz ilerleyince okumaya başlarsın !
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 7