Html İle İlgili Bir Soru...
-
Arkadaşlar ben bi index tasarladım bu indexte tam 4 tane frame kullanıyorum.ikinci frame de bir link var fakat bu link ıklandığında butun sayfa değişiyor bunun böyle olmaması yane sadece kendi çerçevesinde açılması için ne yapabilirim?
Ayrıca şöylebirşey yapılabili mi?
2. frame eki link tıklandığında bu diğer frame de açılacak?
arkadaşlar şmdiden tşk... -
Pop up olarak açılmasını diyosun heralde?Javascript kullanabilirsin.
function anti()
{
msg=window.open("","msg","height=500,width=500,left=100,top=100");
msg.document.write("<html><title>nese nese işte</title>");}
sonrada tıklama şeysine onClick="anti()"
böyle olur
-
bir frame icindeki linkinin baska bir frame icinde acilmasini istiyorsun sanirim.
target="frameismi" seklinde linklerine ekleme yaparak istedigin frame icinde acilmasini saglayabilirsin. -
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------bir frame icindeki linkinin baska bir frame icinde acilmasini istiyorsun sanirim.
target="frameismi" seklinde linklerine ekleme yaparak istedigin frame icinde acilmasini saglayabilirsin.
-----------------------------
Çok ama çok çok çoktşekkür ederim kardeşim tam aradığım şeydi arkadaşım çok teşekkürer saol -
hazır konusu açılmışken bende bi soru sorayım, aq bi resme lanet olası bi link eklediğimde etrafında koskoca mavi bi çerçeve çıkıyo aq, onu nasıl kaldırcam?
-
img src="resim.jpg" border="0" şeklinde yaparsan çerçeve kalkar border="0" eklicen yani
-
oldu la eyvallah hocam ;)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
img src="resim.jpg" mce_src="resim.jpg" border="0" şeklinde yaparsan çerçeve kalkar border="0" eklicen yani
benden önce yazmış hoca saolsun. -
yha ben bişi daha sorucam yha framelerin hareket etmesini nasıl onleyebilirim?
yani olçulerinin değişmesini diil(noresize diil yane) byle frame içindeki yzıyı seçip aşağı doğru hareket ettirdiğinde sayfanın alt tarafı gorunmeye başıyo onu engelleyebilir miyim? -
engellersin heralde...
-
mAdmAn bunu yazdı:
yha ben bişi daha sorucam yha framelerin hareket etmesini nasıl onleyebilirim?
yani olçulerinin değişmesini diil(noresize diil yane) byle frame içindeki yzıyı seçip aşağı doğru hareket ettirdiğinde sayfanın alt tarafı gorunmeye başıyo onu engelleyebilir miyim?
framenin içine "noresize" komudunu yazıoyrsun cizgiler yerinden oynamıor artık.kolay gelsin (: