folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Html-Java Karışımı Bir Sayfada Resme Link Atamak ? Biraz Karışık

Html-Java Karışımı Bir Sayfada Resme Link Atamak ? Biraz Karışık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek

Selamun Aleykum Arkadaşlar.
    Bu Akşama Yetiştirmem Gereken Bir iş Var.
    Konu Şu: Html-java Karışık Bİr Kod
    Resimlerin Üzerinde Site Adresi Olduğu İçin Reklam Vermiş Olmamak Amacıyla Url Yi Vermeyeceğim.
    Anlatmaya Başlıyorum:
    20 Tane Resim Var Ve Bu Resimler html-java Karışımı Bir Kodla Resim Galerisi Gibi Bir Görünüm Oluşturmuş Vaziyette Tek Bir Sayfadalar.
    Ve Bu Sayfada Görünen Resim Sayısı Birden Fazla.
    Tıklanan Resim Sayfanın Ortasına Geliyor Ve Diğer Resimler Slaytmış Gibi Kayıyor Yan Tarafa:

Örnek =>             Resim1-(Resim2)-Resim3
    Ben Resim3'e 1 Sefer Tıkladığımda Vaziyet Söyle Oluyor
                              Resim2-(Resim3)-Resim4

Parantez İçindeki Resimler Sayfanın Ortasında Ve Diğer Resimlerden Büyük Görünüyor. 
    Ve Resim3 Diğerlerinden Büyük Görünüyor. Resim 2 Sol Tarafa Kayıyor.Sanırım Anladınız.
    Bu Resim 3'e -> 2. Sefer Tıklayışımda Vereceğim Bir Linke Yönlenmesini İstiyorum.ORTADAKİ RESME.

Dosyalar Aşagıdakı Linktedir.Araştırdım Kodlarla Uğraştım Ama Yapamadım.
    Aslında Yaptım Da İstenilen Benim Yaptıgım Değil Ben Tum REsımlere Lınk Verdım Sag Taraftakı Resmı Ortaya Getırmek İçin Resim3 e Tıklayınca Direk Resim 3 Acılıyo Yanı Ben Ortadakı Resme 2. Tıklamada Verecegim Linke Yonlenmesını İstiyorum.
    Bir Göz Atıp Anlatmak İstediğimi Uygulamada Yardımcı Olursanız Çok Sevnirim.
    Umarım Akşama Kadar Yardımcı Olabilirsiniz.
    Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

http://www.4shared.com/file/37679266/bf1e1d42/dosyalar.html (tıklayınca bı 5-10 Sanıye Kadar Bekleyınız Sag Tarafta Download Linki Gelicektir.)
    Dosyayı Rardan Çıkardıktan Sonra index.html i Açınca Resimlere Cıklayınca Anlatmak İstediğimi Daha İyi Anlayacaksınız

Yardımlarınız Bekliyorum...
    Teşekkürler.

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

jalbum isimli programı bul indir yükle ve iine bi kaç resimle örnek yap işte..ztn kullanımı basittir..

o sana html dosyalar vericek..anlattıgın sey oluyo onda resimler saga sola fln fln.. önce bunu yapmak icin icindeki kodlara bak  fikir sahibi ol..daha sonra linke yönlendirme işlemini bi sekilde halledersn ztn.. 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Sağol Ben Sorunu Hallettim..

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
Toplam Hit: 2274 Toplam Mesaj: 3