HTML Kitabı Hk.
-
Arkadaşlar rahatsız ediyorum ama bi arkadaşım html ye sıfırdan başlayacak ve bunun içinde tavsiye edebileceğiniz bir kitap varmı? bende kendisine kitap tavsiye etmeden önce sizlere tanışayım dedim eminim arkadaşlar yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkür ederim.
-
50 sayfalık basit bi html e- kitabı var bende istersen upload edebilirm
-
hoja pc den olmasın diyor kitabı siparişi verelim falan diyo sıfırdan başlayacakta o yüzden hiç bişey bilmiyor :)
-
html için bence kitaba çokta gerek yokk.
burdan felaket bi şekilde giriş yapabilir videolu anlatımlar ; http://www.dersizle.com/dersler.html
kolay gele.
-
hoja google var yaz binlerce yerli yabanci dokuman cikiyo. cogu zaman biseleri ogrenmek icin ekstradan paraya kaynaga gerek olmuyor. sahsen ben bu yolla ogrendim html ve bicokseyi arkdsnda ogrenebilir kanimca :) ac kurcala ilgili proglamlarla ugras html haziralnmis sitelerin kodlarini incelele önce bilgi sonra fikir sahbi oluyosun biyerde takildigin zaman internetde mutlaka ayni dertden muzdarip birileri vardir illla ki buluyosun , olmadi tecrubeli bilgili arkadaslar var forumda egisik konular hakkinda yardimci oluyorlar. piyasa satilan kitaplardan daha verimli oluyo bence
-
Hoca ben babamın bana verdigi bi kitapla ogrenmıstım ısmını unuttum sımdı ıngceydı ama kıtap. Bayagı guzel bıseydı sımdı sorarsam yazarım foruma hoca bekle. (baam programcıdırda :D)
-
Yau webderslerininmi ne bi offline html dersleri vardı ben ondan öğrenmiştim bikaç saatte :D öyle bişiy bulup okuyun işte :)
Toplam Hit: 2141 Toplam Mesaj: 7