HTML Resimleri Mobil Uyumlu Hale Getirme
-
bu konuda tecrubesizim bir grup için yapmaya çalıştığım bir üzerinde oynadığım bir tasarım var ama mobilde tasarım uygun gözükmesine rağmen resimler mobilde yarım çıkıyor ekrana sığmasını nasıl sağlarım.
birde siteye ilk girişte ana sayfada resim çıksın istiyorum kapatınca ana sayfaya dönsün istiyorum onuda halledemedim.
ExpirE tarafından 05/Eki/15 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Media kullanarak şöyle yap hocam.
Misal ekran min-weight 760px ise
Div > img{
Min-weight:100%;
}
Diğeri için ise pop-up kulanacaksin.
Jquery pop-up lar mevcut arastir. Tercihen cache'leme yapanlari kullan her anasayfaya geldiğinde cikmamali
kafkavari tarafından 05/Eki/15 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam nasıl uygulayacağım hususunda problem yaşadım örnek bir kodla neyi nereye yapıcaüımı açıklayabilirmisiniz?
-
ExpirE bunu yazdı
hocam nasıl uygulayacağım hususunda problem yaşadım örnek bir kodla neyi nereye yapıcaüımı açıklayabilirmisiniz?
Reis teldeyim yarın şirkete geceyim Yazarım nasıl yapacağını. Sen bana detaylı PM at hallederiz
-
ExpirE bunu yazdı
Reis teldeyim yarın şirkete geceyim Yazarım nasıl yapacağını. Sen bana detaylı PM at hallederiz
-
dediği gibi 100% yaparak halledebilirsin ya da bootstrap framework'unde hazır olan img-responsive classı var onu eklemeyi dene istersen olmazsa pm at
-
GoldenBoy bunu yazdı
Media kullanarak şöyle yap hocam.
Misal ekran min-weight 760px ise
Div > img{
Min-weight:100%;
}
Diğeri için ise pop-up kulanacaksin.
Jquery pop-up lar mevcut arastir. Tercihen cache'leme yapanlari kullan her anasayfaya geldiğinde cikmamali
min-width hocam o