Html Sitelerine Ddos Saldırısı
-
s.a arkadaslar bi sorum olacacaktı insallah yardımcı olursunus
simdi bi site var html veya htm tabanlı ddos veya dos attack saldırılarında islemiyo simdi biz o siteyi nasıl kapatırız bi bilgi verirmisiniz kapatıyorsakta hangi programla ve nerden indire bilirim
Tskler Bu arada siteyi kurana tskler gerçekten güzel ;)
-
html siteylle ddos yememenin ne ilgisi var bulamadım ddosun ne olduğunu bildiğine emin misin ?
-
Html site ddos dedi
ğin gibi zor gelir , db genelde olmadığı içinde sömürecek sayfa bulmakta zorlanırsın, aslında ddos işler HTTPGET ile , ama bunun içinde net hızı lazım..Malum 256k larla geziyoruz çok zor olur kapatman. Sana şimdi anlatacağım yöntemi dener isen siteyi büyük ihtimal kapatacaksın. Önce kapanmayan HTML site örnek olarak www.spymastersnake.com olsun , örnek oldu .html olmayabilir..
Önce site ipsini bulucaksın (Mirc i aç , /dns spymastersnake.com) yaz " ip adresi 204.251.15.160 " çıkıcak. Sonra bu IP adresinden yayın yapan tüm siteleri bulmak için http://whois.webhosting.info/204.251.15.160 yaz , oradaki siteleri teker teker incele , sitelerin guestbookları , forumları vb..
Sömürecek biryer bulana kadar ara.. Bulduğun yeri ddosladığın zaman birisi kapandımı hepsinin kapandığını görüceksin.. kolay gelsin
-
ya ddos dediğin şey mesela sen bana ping atıyon packet yolluon sen bu paket sayısını arttırır 64kb yaparsan makine kitlenir bide üstüne http 00 sorgularından 50-60 tane yollarsan aynı şey yani bunun html olması veya olmamasıyla bi ilgisi yokki yani şimdi irclere ddos çekilemez mi veya ftp lere ?
-
Kreston bunu yazdı:
ya ddos dediğin şey mesela sen bana ping atıyon packet yolluon sen bu paket sayısını arttırır 64kb yaparsan makine kitlenir bide üstüne http 00 sorgularından 50-60 tane yollarsan aynı şey yani bunun html olması veya olmamasıyla bi ilgisi yokki yani şimdi irclere ddos çekilemez mi veya ftp lere ?
hiç html siteye ddos denedin mi :) dene kapanmayacağını görüceksin -
şimdi ddos dediğiniz şey tek bi programın adı yada tek bi yöntemin aldığı isim değil... bikaç saldırı türünün kategorisi diyelim... yani denyolaunch gibi bi programlada ddos yapabilirsiniz ftp ye bağlanıp paso LIST LIST LIST yapan bi programlada... yada direk networke abanan türden ddosda yapabilirsiniz ama doğrudan sisteme etki etmesi önemli yani denyo ile sql i maximum derecede yoracak uygulamayı ne kadar çok çalıştırırsanız sql de o kadar şişecek ve queryler sırada bekleyerek şişecekdir en sonunda sql artık data kabul etmemeye başlayarak bağlantıları geri çevirecekdir... ancak birdiğer saldırıda server load %0.1 bile oynamadan serverın giriş ve çıkışları şişirilerek (örneğin SYN dediğimiz tcp/ip protokolünün bekletme bölümü yada direk firewall/switch lere saldırı ile) bütün data alışverişi kesilecek yetkililer serverlarına ulaşıp sizi banlayacak kadar bile zamana sahip olamayacaklardır....
sonuç itibari ile; :)
az iş büyük etki yaratmak için html siteler uygun değil... ( html dediğim içersinde dynamic code çalıştırmayan siteler (.html uzantısı kullanan asp sitede yapılabilir) ) ama networke saldırı ile siteye saldırı başarılı olabilir(son günlerde çok uzun cevaplar yazıyorum nedense)
-
Removed...