Html Yardım (Acil)
-
arkadaslar kısaca hemen anlatayım,15 dk ya okula kaçmam lazım!
Şimdi bir html sayfamız var,bu sayfanın sağ tarafında Dillerin yer aldığı linkler var!Şimdi sayfamız içersindede 4 dilde yazı var..Misal Türkçeye tıklandığında sayfa içindeki Türkçe açıklamanın olduğu satır gelecek karşımıza,ama hiç bi şekilde başka sayfaya köprü olmucak,direk aynı web sayfası üzerinde sadece türkçe açıklamanın olduğu satır bloğu gelcek karşımıza..İngilizce olduğunda ingilizce yazı blogu karşıma gelecek...
Çok acil bu konuda fikir ve düşünceleri olanları bekliyorum,şimdiden teşekkürler! -
hoja bak şimdi anlataım ana sayfanın aynısından bir tane copy yap ve gir içeri tüm türkçe yazıalrı ingilzce yaz sonra kaydet çık.sonra köprü yap ingilizce tıklandığında ingilizce ana sayfa gelir
+tüm sayfaları böle editle ve köprü yap.
not=diğer sayfaları türkçe sayfaları ingilize versiyona körpü yap biras karışık oldu sen bana ms adresin at pm ile ben sana örnek de göndereyim
-
sagol kardeşimde,bana tek sayfada lazım hepsi...zaten tek sayfada hepsi olcak..4 dilde yazı blogu olcak...Yandan tıkladığımda hemen o blog karşıma gelecek..yinede ilgin için sağol :)
-
hoja işte tek sayfa yapamazsın.sen dediğimi yap.bi copy yap ana sayfa onu editle olsun bitsin.sen sitein adresini söle ben yapayım sana yolluyayım
-
site adresi yok şimdilik tasarımdayız,sen sayfayı hemen upload et burdan çekeyim hocam...gitcem eğer yetişemezsem gelince artık,tekrar sağol..!
-
ms office çalışmıyor ben bugün bi daha yüklüyüm yapıyım yolarım ok
-
tamam o zaman kardeşim,zaten bende de çalışmıyo :D dreamwaver da bakıyodum..neyse kaçtım ben tekrar tekrar teşekkürler!
Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 7