Html5 Admin Panel
-
selamlar
html5 templateye herhangi bir admin templatenin entegresi nasıl yapılır?
-
pantolonu pantolonun üstüne giymek gibi bişey oldu sanki
-
snnyk bunu yazdı
pantolonu pantolonun üstüne giymek gibi bişey oldu sanki
şasölmdalsdkasd :D
Bu arada şurdan başlayabilirsin araştırmaya kolay gelsin :)
-
Hocam anladigim kadariyla elinde HTML5 template var bir tane de admin panel template'i.
Senin bu admin paneli siten icin bir CMS e donusturmen gerek. Yani sitende atiyorum kategoriler var ve her kategoriye ait sayfalar veya alt kategoriler.
Once admin panelde bu islemleri gerceklestirmen gerek. Yani bir veritabani olusturup oraya ketegori ekle/duzenle/ara/sil seceneklerini ekileyeceksin.
Ardindan siteyede kod yazip bu kategorileri , sayfalari , alt kategorileri cekip gostereceksin.
Sitenin dinamik olarak calismasini istedigin her bolumu icin bunu yapman lazim. ( once control panelde yap sonra sitende goster )
(mesela)
Once admin panelde sana lzm olmayacak ozellikleri ortadan kaldirarak basla. Atiyorum counterlar varsa ve sen kullanmayacaksan sil.
Sonra siteni parcalara bol. Menusu , kateogrileri, arama, sol sidebar v.s. v.s.
Ardindan tum bunlari contorl panelinde olustur.
En son bunlari sitene yazacagin kod veritabanindan yukle.
Boyle cpden kontrol edilebilir hale gelir.
-
dhmm bunu yazdı
Hocam anladigim kadariyla elinde HTML5 template var bir tane de admin panel template'i.
Senin bu admin paneli siten icin bir CMS e donusturmen gerek. Yani sitende atiyorum kategoriler var ve her kategoriye ait sayfalar veya alt kategoriler.
Once admin panelde bu islemleri gerceklestirmen gerek. Yani bir veritabani olusturup oraya ketegori ekle/duzenle/ara/sil seceneklerini ekileyeceksin.
Ardindan siteyede kod yazip bu kategorileri , sayfalari , alt kategorileri cekip gostereceksin.
Sitenin dinamik olarak calismasini istedigin her bolumu icin bunu yapman lazim. ( once control panelde yap sonra sitende goster )
(mesela)
Once admin panelde sana lzm olmayacak ozellikleri ortadan kaldirarak basla. Atiyorum counterlar varsa ve sen kullanmayacaksan sil.
Sonra siteni parcalara bol. Menusu , kateogrileri, arama, sol sidebar v.s. v.s.
Ardindan tum bunlari contorl panelinde olustur.
En son bunlari sitene yazacagin kod veritabanindan yukle.
Boyle cpden kontrol edilebilir hale gelir.
anladım hocam kafamda merak edilenleri cevaplamışsın. teşekkürler