Html5 Admin Panel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

selamlar

html5 templateye herhangi bir admin templatenin entegresi nasıl yapılır?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

pantolonu pantolonun üstüne giymek gibi bişey oldu sanki

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

pantolonu pantolonun üstüne giymek gibi bişey oldu sanki

şasölmdalsdkasd :D

Bu arada şurdan başlayabilirsin araştırmaya kolay gelsin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam anladigim kadariyla elinde HTML5 template var bir tane de admin panel template'i.

Senin bu admin paneli siten icin bir CMS e donusturmen gerek. Yani sitende atiyorum kategoriler var ve her kategoriye ait sayfalar veya alt kategoriler.

Once admin panelde bu islemleri gerceklestirmen gerek. Yani bir veritabani olusturup oraya ketegori ekle/duzenle/ara/sil seceneklerini ekileyeceksin.

Ardindan siteyede kod yazip bu kategorileri , sayfalari , alt kategorileri cekip gostereceksin.

Sitenin dinamik olarak calismasini istedigin her bolumu icin bunu yapman lazim. ( once control panelde yap sonra sitende goster )

(mesela)

Once admin panelde sana lzm olmayacak ozellikleri ortadan kaldirarak basla. Atiyorum counterlar varsa ve sen kullanmayacaksan sil.

Sonra siteni parcalara bol. Menusu , kateogrileri, arama, sol sidebar v.s. v.s.

Ardindan tum bunlari contorl panelinde olustur.

En son bunlari sitene yazacagin kod veritabanindan yukle.

Boyle cpden kontrol edilebilir hale gelir.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Hocam anladigim kadariyla elinde HTML5 template var bir tane de admin panel template'i.

Senin bu admin paneli siten icin bir CMS e donusturmen gerek. Yani sitende atiyorum kategoriler var ve her kategoriye ait sayfalar veya alt kategoriler.

Once admin panelde bu islemleri gerceklestirmen gerek. Yani bir veritabani olusturup oraya ketegori ekle/duzenle/ara/sil seceneklerini ekileyeceksin.

Ardindan siteyede kod yazip bu kategorileri , sayfalari , alt kategorileri cekip gostereceksin.

Sitenin dinamik olarak calismasini istedigin her bolumu icin bunu yapman lazim. ( once control panelde yap sonra sitende goster )

(mesela)

Once admin panelde sana lzm olmayacak ozellikleri ortadan kaldirarak basla. Atiyorum counterlar varsa ve sen kullanmayacaksan sil.

Sonra siteni parcalara bol. Menusu , kateogrileri, arama, sol sidebar v.s. v.s.

Ardindan tum bunlari contorl panelinde olustur.

En son bunlari sitene yazacagin kod veritabanindan yukle.

Boyle cpden kontrol edilebilir hale gelir.

anladım hocam kafamda merak edilenleri cevaplamışsın. teşekkürler

"bea"
Toplam Hit: 1093 Toplam Mesaj: 5
html5 admin template