Http://Reddii.Ru/Traffic/Sploit1/Getfile.Php?F=Vispdf
-
Hacılar bu virüsten bir türlü kurtulamadım siteme script kurdum belkı scriptendır dedım sıldım 5 6 tane script denedım hepsindede şu adresten virüs bulaştırıyo.
normal html bi index attım onda bile aynı adrese yönlendırıyo ftpyi siliyorum tekrardan gelıyoo bunun çözümünü bilen birileri varmı?
http://reddii.ru/traffic/sploit1/getfile.php?f=vispdf Tıklamayın Virüslüdür...
-
Konu başliiğini düzeltemedım galıba admınler bir el atarsa sevinirim :=)
-
önce linke bakıp sonra konuya girenler oluyo inş bişey olmaz :Ç çok pis söverler valla :D
-
Bende de internetcountercheck.com dan gelen bir trojen downloader vardı.Hoca şey yap forumdur muhtemelen yada işte hangi dosyada antivirüs uyarı veriyosa,google engelliyosa o sayfanın cpanelden kodlarını aç frame olarak çağırıldığını görceksin sonra muhtemelen index.php de o frameyi sil bi dene ben öyle yaptım smf foruma bulaşmıştı kurtuldum.
-
kasper uyarı vericek mi diye merak ediyorum, tıklamak istiyorum :S kendime hakim olamıyorum :|
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
kasper uyarı vericek mi diye merak ediyorum, tıklamak istiyorum :S kendime hakim olamıyorum :|
-----------------------------sonuç :|
-
nod32 bile uyarı veriyo meraklanmayın arkadaşlar...
ama antivirüs kulanmayan bırı olursa gider :=) bu yuzden ındexı sıldım ama ındex attıgım gıbı tekrardan gelıyo hostanmıdır nedır anlamadım...
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sonuç :|
-----------------------------kasperden önce firefox engelledi.
Saldırgan olarak bildirilmiş site!
reddii.ru konumundaki sitenin saldırı sitesi olduğu bildirildi ve açılması güvenlik tercihlerinize dayanılarak engellendi.
Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.
Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır. -
Bu arada kardeşim senin virüs siteden önce bilgisayarına bulaşmış.. public_html nin içindeki bütün dosyaları indir ve yedekle. Daha sonra bilgisayarına format at. formattan sonra zararlı kodcukları sil ftpye geri yükle. ve mutlaka cpanel ve ftp şifreni değiştir.