Http://Www.E-Mail.Com.Tr/ ... İsminize-Mail.Com.Tr Hemen Alın
-
başkası almadan mail adresinizi alın arkadaşlar
-
her şey alınmış..
-
microsoft ile alakasi olmayan mail list yapma sitelerinden birtanesi.
üye olupta mailinizi spamlarla doldurmayın fake site.
http://www.whois.com.tr/index.php?q=e-mail.com.tr
Bitiş Tarihi 30.07.2010 Oluşturulma Tarihi 31.07.2009 ** Registrant: Domain İnternet Hizmetleri ve Narin İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Hamidiye Mah. Said Nursi Cad. Özsu Sok. No:2/12 Çekmeköy Ümraniye İstanbul, Türkiye hinarin@gmail.com + 90-216-6400517- + 90-216-6400517 ** Administrative Contact: NIC Handle : dih44-metu Organization< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> Name : Domain İnternet Hizmetleri ve Nar.İnş.Tic.Ltd.Şti Address : Hamidiye Mah.Saidnursi Cad.Özsu Sk.No:2/12 Çekmeköy İstanbul,34782 Türkiye Phone : Hidden upon user request Fax : Hidden upon user request -
Yalan olan birşey yok. domain.live.com servisini kullanıyorlar. Microsoft'un mail hizmetini kendi sitesinde herkes kullanabilir.Diğer konu kaydolurken de Microsoft üstünden kaydolduğunuz için bilgilerinizi görmeleri mümkün değil. Sadece açtığınız @e-mail.com.tr maili görebilirler ve isterlerse bunu sonradan kapatabilirler.
-
o halde ben google a sitemi kayıt ettirirsem şunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Bu site Google işbirliği ile yapılmaktadır.
:)
güldürmeyin beni, adamlar sadece mail adreslerini hotmaile yönlendirip oradaki mail box'ı kullanıyolar birde msne giriyolar.
Bu servisi kullanmak için herkes bi domain alıp hotmaile kayıt yaptırabilir bunda birşey yok.
-
Açılan ...@e-mail.com.tr leri maillist yapacaklar, spam yollayacaklar demişsin. Ben buna daha çok güldüm. domain.live.com servisini uzun süre kullandım. Ne alınıp alınamayacağını iyi biliyorum. Bu maili bir yerde kullandınız adam sonradan mail servisini iptal edip kendi serverına yönlendirdi. Artık mailler oraya gider. Riski bu dur. Zaten özellikle gidip adamdan mail alıyorsunuz. Öyle risk alınacak işler içinde böyle bir yeri kullanmak saflıktır zaten. Cahil edebiyatına ayıracak vaktim yok. Arkadaş paylaşmış, bilip bilmeden atanlar yüzünden zan altında kalmasın diye açıklama yapma gereği duydum. Diyeceğim bu kadar.
-
başlıgı isimiz@mail.com.tr diye okudum:D
e-posta.com.tr olsa tamam diyecemde ne bilim çok saçma. ayrıca içinde tire bulunduran domainlerden nefret ederim.
-
yorumlar harika ;D