Http://Www.Maximumbilgi.Com Hesabı?
-
Doğru yerdir sanırsam . Sitededeki makalelere ulaşmak için malumunuz para istiyolar pek adetim değildir .. Geçerli bir hesap sahibi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
-
a.Koyim Niye Reklam YapIyonki! Hem Sana Kim k.k numarIsInI vercekki! mantIgInI Siktigimin SalagI
-
byhack bunu yazdı:
a.Koyim Niye Reklam YapIyonki! Hem Sana Kim k.k numarIsInI vercekki! mantIgInI Siktigimin SalagI
ne biçim bir yaklaşım tarzı bu babanızın at çiftliği değil burası. Adminlerin olaya mudahale etmrsı gerekıyor bu kufurbazları ayıklayın aramızdan -
relax çok haklısın; byhack o ne biçim davranış kimse cc vermez diyosun ama ben veririm neden vermiyim sanki benim cebimden gidiyo :D. Jeanreno şuan elimde yok ama olsaydı inan verirdim.
-
arkadaşım zaten yıllık ücret 9 ytl .Madem bu kadar bilgiye aç bir insansın vermen lazım 9 ytl birşey değil bence.Ama şunu söyleyeyim bu site 1-2 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam ücretsizdi.Demekki baya bi gelişme var.
Bide böyle dengesizler varken insan konu açmaya korkuyor valla.Arkadaşlar lütfen küfür etmeyelim.Sitede bayanlarda var.Onlardan birinin sizin bacınız olduğunu ve yazılan küfürleri okuduğunu düşünürseniz bence hiç hoş birşey olmadığını anlarsınız..Neyse umarım msj yerine gitmiştir.
-
byhack bunu yazdı:
Ben senin eline vermesini bilirdim burda ama bi eşeği muhatap alamam dengim değilsin . (Daha 16 yaşındaymışsın reeldede sağa sola savur böyle küfürleri bi meydan dayağı yedikten sonra ömür boyu küfür etmeye tövbe edersin kulak ver tavsiyeme) Çoluk çocuğun forumu lunaparka çevirmesine müsade edilmez umarım .
@VisualBoy ilgin için teşekkürler vermiş kadar oldun ..
@by_medcezir haklısın dostumda kredi kartı ve bu tip şeyler kullanmıyorum bakkaldan satın alınıcak gibi birşey olsa fiyatı oldukça makul kısa vadede elimde bir hesap olsa idi oda yeterliydi .