folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Http://Www.Maximumbilgi.Com Hesabı?

Http://Www.Maximumbilgi.Com Hesabı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jeanreno
    jeanreno's avatar
    Erkek
    Doğru yerdir sanırsam . Sitededeki makalelere ulaşmak için malumunuz para istiyolar pek adetim değildir .. Geçerli bir hesap sahibi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek
    a.Koyim Niye Reklam YapIyonki! Hem Sana Kim k.k numarIsInI vercekki! mantIgInI Siktigimin SalagI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek
    byhack bunu yazdı:

a.Koyim Niye Reklam YapIyonki! Hem Sana Kim k.k numarIsInI vercekki! mantIgInI Siktigimin SalagI

ne biçim bir yaklaşım tarzı bu  babanızın at çiftliği değil burası. Adminlerin olaya mudahale etmrsı gerekıyor bu kufurbazları ayıklayın aramızdan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    relax çok haklısın; byhack o ne biçim davranış kimse cc vermez diyosun ama ben veririm neden vermiyim sanki benim cebimden gidiyo :D. Jeanreno şuan elimde yok ama olsaydı inan verirdim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek

arkadaşım zaten yıllık ücret 9 ytl .Madem bu kadar bilgiye aç bir insansın vermen lazım 9 ytl birşey değil bence.Ama şunu söyleyeyim bu site 1-2 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam ücretsizdi.Demekki baya bi gelişme var.

Bide böyle dengesizler varken insan konu açmaya korkuyor valla.Arkadaşlar lütfen küfür etmeyelim.Sitede bayanlarda var.Onlardan birinin sizin bacınız olduğunu ve yazılan küfürleri okuduğunu düşünürseniz bence hiç hoş birşey olmadığını anlarsınız..Neyse umarım msj yerine gitmiştir.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jeanreno
    jeanreno's avatar
    Erkek

byhack bunu yazdı:

Ben senin eline vermesini bilirdim burda ama bi eşeği muhatap alamam dengim değilsin . (Daha 16 yaşındaymışsın reeldede sağa sola savur böyle küfürleri bi meydan dayağı yedikten sonra ömür boyu küfür etmeye tövbe edersin kulak ver tavsiyeme) Çoluk çocuğun forumu lunaparka çevirmesine müsade edilmez umarım .

@VisualBoy ilgin için teşekkürler vermiş kadar oldun ..

@by_medcezir haklısın dostumda kredi kartı ve bu tip şeyler kullanmıyorum bakkaldan satın alınıcak gibi birşey olsa fiyatı oldukça makul kısa vadede elimde bir hesap olsa idi oda yeterliydi .

Toplam Hit: 2628 Toplam Mesaj: 6