Http://Www.Openoffice.Org Hakkında Bilgisi Olan Varmi ?
-
Arkadaşlar bir çok yerde görüyorum. Sürekli eğitim setleri videosu izlerken bi bakayim dedim. Genel bi bilgisi olan varmidir ?
-
Microsoft'un ofis programına karşılık çıkarılmış açık kaynak kodlu ücretisz ofis programı.Fena değildir.
-
Citizen bunu yazdı
Microsoft'un ofis programına karşılık çıkarılmış açık kaynak kodlu ücretisz ofis programı.Fena değildir.
-
office karşı çıkmış ücretsiz açık kaynaklı bir yazılım. Linux te windows da çalışıyor.
-
RootB bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Oke tşk ederim. Saolun.
-
Artık kullanılmaz ve yerini Libreoffice almıştır. Openoffice deki geliştiricilerin çoğu Libreoffice e kaymıştır.
-
Hocam openoffice açık kaynak kodlu ve ücretsiz biz ofis paketidir.
Microsoft un office paketi kadar özelliğe sahiptir sadece biraz alışman lazım. Alışman derken kullanım zorluğundan değil yıllardır microsoft office in düzenine alıştığımızdan dolayı.
Ha bide artık openoffice eski geliştiricileri tarafından geliştirilmiyor. Birtakım olaylardan dolayı openoffice i geliştirenler projeden ayrılıp libreoffice adında yeni bir proje başlattılar.
yukarıdaki adresten türkçe olarak indirebilirsin.
-
yerini libreoffice aldı , açık kaynagı sevsemde
yavaş hangal ve sorun cıkartan bir office yazılımı.
şunu unutmayın bu microsoft laneti tekel oldugundan okula bir proje bir sunum yapıyorsanız office 2003 standardında olması gerekiyor.
bu kış bir kaç arkadaşa libre office kurarak çok büyük bir hata yaptım milletin yaptıgı sunumlar hep sorun cıkardı okula bi geldiler uzantı farklı
illa kendi laptopları ile getirmeleri gerekiyor , hadi gittin office 2003 olarak kayıt ettin diyelim slaytın şekli şemali değişiyor tüm estetik bozuluyor.
sonuç olarak abi her ne kadar linuxcu açık kaynakçı olsamda piyasaya iş yapıyorsanız piyasadaki mevcut sisteme göre çalışmanız gerekiyor.
office 2013 yükleyin şuanda en estetik ve hızlı sürüm microsoft yapmış.