folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Http://Www.Ttnet.Com.Tr/Yilin-Firsati/İndex.Aspx Yönlendirme Sorunu

Http://Www.Ttnet.Com.Tr/Yilin-Firsati/İndex.Aspx Yönlendirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ttnete-Ulasamiyorum-157306/

Şu konuda mesaj yazcaktım ama benim gibi sorunu olana da rastlamadım ve konuya mesaj atarsam dikkat çekmiceni düşündüm o yüzden yeni bir konudan yazıyorum. Sorunum ise dün genel çapta kesilen internetten sonra bugün hiç bir internet sitesine giremeyişim. Adres çubuğuna herhangi bir adres yazdığımda http://www.ttnet.com.tr/yilin-firsati/index.aspx sürekli olarak buraya yönlendiriyor. Müşteri hizmetlerini(444 0 375) aramayi denedim ama ulaşamadım. Bu sorunla karşılaşan var mı ? bilen gören duyan önerisi olan ? eğer sonuç alamassam bölgesel bir sorun olarak düşüncem.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

çalışma var saldırı değil.

her yerde normal bu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

her yerde normal bu.

saldırı olarak düşünmedim hiç kimse bu sorunla karşılaşan olmamış ondan sorgulim dedim. Şu an telefondan indirdiğim ultrasurften giriyorum.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

her yerde normal bu.

saldırı olarak düşünmedim hiç kimse bu sorunla karşılaşan olmamış ondan sorgulim dedim. Şu an telefondan indirdiğim ultrasurften giriyorum.

hocam genel olarak yazdım.

herkes yok redmiş crewmiş fişmanmış diyo :D yok öyle birşey.

var var çoğu kişi aynı dertten muzdarip.

belirli bi bölgeyi ttnetin sayfasına yönlendirmiş olabilirler. olağan şeyler bunlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

hypnot1c bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

her yerde normal bu.

hocam genel olarak yazdım.

herkes yok redmiş crewmiş fişmanmış diyo :D yok öyle birşey.

var var çoğu kişi aynı dertten muzdarip.

belirli bi bölgeyi ttnetin sayfasına yönlendirmiş olabilirler. olağan şeyler bunlar.

beklicez o zaman sağol hocam açıklaman için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

rica ederim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Ttnete-Ulasamiyorum-157306/

Şu konuda mesaj yazcaktım ama benim gibi sorunu olana da rastlamadım ve konuya mesaj atarsam dikkat çekmiceni düşündüm o yüzden yeni bir konudan yazıyorum. Sorunum ise dün genel çapta kesilen internetten sonra bugün hiç bir internet sitesine giremeyişim. Adres çubuğuna herhangi bir adres yazdığımda http://www.ttnet.com.tr/yilin-firsati/index.aspx sürekli olarak buraya yönlendiriyor. Müşteri hizmetlerini(444 0 375) aramayi denedim ama ulaşamadım. Bu sorunla karşılaşan var mı ? bilen gören duyan önerisi olan ? eğer sonuç alamassam bölgesel bir sorun olarak düşüncem.

dün gece bende de bu yönlendirmeyi yaptı.  10 dk falan bekledim baktım düzelmicek modeme res attım düzeldi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

10 kere res atmışımdır ama yine aynı ultrasurften interneti geziyrum ama torrentten 20 mb ile cekiyorum garip :|

Toplam Hit: 3433 Toplam Mesaj: 8