folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Http://Www.Youtube.Com/Group/Tahribat & Http://208.65.153.253/Group/Tahribat :))

Http://Www.Youtube.Com/Group/Tahribat & Http://208.65.153.253/Group/Tahribat :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    http://www.youtube.com/group/tahribat
    Gelin Gruba Katılın Videolarını payşın :D yüce ajdar ne demiş grup olalım grup :) neyse video eklemeseniz bile grup üyesi olun sayımız artsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    nası yapılıo lan nası girilio nası cıkılıo bi anlatı ver...

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    hemen girdim gruba. bide orda rene abinin sineksavar reklamı var :d harika yaaw

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    gir dayı :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    girdim girdim :D:D:D manyak videolar var valla hele o robotta yarıldım

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bende tahribat gropuluyum :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 4014 Toplam Mesaj: 6