folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Http://Xrl.Us/Video58566 - Internet Security"Ler İçin Test Fırsatı: Bu Site Zararlı Mı?

Http://Xrl.Us/Video58566 - Internet Security"Ler İçin Test Fırsatı: Bu Site Zararlı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

http://xrl.us/video58566

yukarıda belirttiğim site şu an için sadece g data firması tarafından bir zararlı olarak tanınıyor. eğer siz de anti'lerinizi vs. test etmek isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz. benim de site hakkında bilgiye ihtiyacım var, zararlı yazılım neresinde veya gerçekten zararlı bir yazılım mı çalıştırıyor?

ben siteyi açtığımda firefox'ta cahce bölümüne sadece zararlı yazılım bıraktı. temizlememe rağmen bir sorun oluşturması mümkün mü?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    yukarıdaki yazım hataları ve anlatım bozuklukları için özür dilerim.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    Antivirüs Versiyon Son Güncelleştirme Sonuç
    AhnLab-V3 - - -
    AntiVir - - DR/Agent.1722621
    Authentium - - -
    Avast - - -
    AVG - - -
    BitDefender - - -
    CAT-QuickHeal - - -
    ClamAV - - -
    DrWeb - - -
    eSafe - - -
    eTrust-Vet - - -
    Ewido - - -
    F-Prot - - -
    F-Secure - - Client-IRC.Win32.mIRC.603
    Fortinet - - Misc/MIRC
    GData - - -
    Ikarus - - Downloader.Agent.1722621
    K7AntiVirus - - -
    Kaspersky - - not-a-virus:Client-IRC.Win32.mIRC.603
    McAfee - - -
    Microsoft - - Backdoor:Win32/Cloner.B
    NOD32 - - -
    Norman - - -
    Panda - - Bck/IRCFlood.CW
    PCTools - - -
    Prevx1 - - -
    Rising - - -
    SecureWeb-Gateway - - Trojan.Dropper.Agent.1722621
    Sophos - - -
    Sunbelt - - -
    Symantec - - -
    TheHacker - - -
    TrendMicro - - -
    VBA32 - - -
    ViRobot - - Not_a_virus:ClientIRC.mIRC.1637105
    VirusBuster - -

-

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    yukarıdaki verilere nasıl ulaştın?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

izlemek için flash hedesi kur dedi, hayır dedim baktım diretti lütfen indir diye bende indirdim, sonra da virustotal.com a upload ettim sonuçlar bunlar işte :W

zaten indirmek istemiyorum diyorum, indir diyordu kıllandım ama yine de kesin konuşmayacağım, işi bilen biri konuşsun :W

gerçeği herşey meydanda ama :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadasım bu bir ircbot Sdbot Versiyonu .. nasıl desem Exe yi pc ne indirdigin an senin pc den botnete irc.domain.com gibi bi Server e bot girer kullanıcı o bot ile Senin pc ye istedigini yapar.. ddos & keylogger & vs vs..

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ben sadece girip javascript'e onay verdim. o direttiği şeyi indirmedim, fakat tabiki siteye bir kere girmiş olduğum için firefox cache'de trojan bulundu. bilgisayara zarar verme imkanı var mıdır acaba?

Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 7