Http://Xrl.Us/Video58566 - Internet Security"Ler İçin Test Fırsatı: Bu Site Zararlı Mı?
-
http://xrl.us/video58566
yukarıda belirttiğim site şu an için sadece g data firması tarafından bir zararlı olarak tanınıyor. eğer siz de anti'lerinizi vs. test etmek isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz. benim de site hakkında bilgiye ihtiyacım var, zararlı yazılım neresinde veya gerçekten zararlı bir yazılım mı çalıştırıyor?
ben siteyi açtığımda firefox'ta cahce bölümüne sadece zararlı yazılım bıraktı. temizlememe rağmen bir sorun oluşturması mümkün mü?
-
yukarıdaki yazım hataları ve anlatım bozuklukları için özür dilerim.
-
Antivirüs Versiyon Son Güncelleştirme Sonuç AhnLab-V3 - - - AntiVir - - DR/Agent.1722621 Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - - eTrust-Vet - - - Ewido - - - F-Prot - - - F-Secure - - Client-IRC.Win32.mIRC.603 Fortinet - - Misc/MIRC GData - - - Ikarus - - Downloader.Agent.1722621 K7AntiVirus - - - Kaspersky - - not-a-virus:Client-IRC.Win32.mIRC.603 McAfee - - - Microsoft - - Backdoor:Win32/Cloner.B NOD32 - - - Norman - - - Panda - - Bck/IRCFlood.CW PCTools - - - Prevx1 - - - Rising - - - SecureWeb-Gateway - - Trojan.Dropper.Agent.1722621 Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - TrendMicro - - - VBA32 - - - ViRobot - - Not_a_virus:ClientIRC.mIRC.1637105 VirusBuster - - -
-
yukarıdaki verilere nasıl ulaştın?
-
izlemek için flash hedesi kur dedi, hayır dedim baktım diretti lütfen indir diye bende indirdim, sonra da virustotal.com a upload ettim sonuçlar bunlar işte :W
zaten indirmek istemiyorum diyorum, indir diyordu kıllandım ama yine de kesin konuşmayacağım, işi bilen biri konuşsun :W
gerçeği herşey meydanda ama :|
-
Arkadasım bu bir ircbot Sdbot Versiyonu .. nasıl desem Exe yi pc ne indirdigin an senin pc den botnete irc.domain.com gibi bi Server e bot girer kullanıcı o bot ile Senin pc ye istedigini yapar.. ddos & keylogger & vs vs..
-
ben sadece girip javascript'e onay verdim. o direttiği şeyi indirmedim, fakat tabiki siteye bir kere girmiş olduğum için firefox cache'de trojan bulundu. bilgisayara zarar verme imkanı var mıdır acaba?