Huawei Emui 8 Private Space Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

güncelleme geldi onun öncesinde ota takibinde görmüştüm private space olayını aktif de etmedim ne boka yaradığını anlayamadım bir ingilizce video baktım onuda anlamadım

bilen varmı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çözdüm sanırım 

aktif edince ayrı bir özel alan yaratıyor windowsda admin guest olayı gibi

standart tanımlı olan parmağımdan ayrı bir parmak tanımlatıyor o parmakla girersem benim özel alanıma giriyor tamamen gizli uygulamalar sanırım standart parmakla girersem standart ekrana giriyor

vay amk emui 5 de gizli uygulamalar bölümünü kaldırdıkları için üzülmüştüm adamlar komple sistemi gizlemiş 

edit: özel alanda yeniden google hesabı istiyor büütün hesapların tekrardan girilecek sanırım farklı olmalı hesaplar çünkü indirilen uygulamalrda gizli uygulamalar olacak

DJ_Alper tarafından 12/Tem/18 10:21 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

aynen öle. başka oturum açıyorsun yeni bir parmak iziyle

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1187 Toplam Mesaj: 3
private space huawei mate10