Huawei G610-U30 Hergün Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

4 Ay önce Vodafone'dan Huawei G610-U30 aldık , telefon canavar gibi ama hergün bir donma sorunu yaşamaya başladı.

4 aydır böyle bir sorun yoktu birden oldu.
     Factory reset yaptım ama değişen birşey olmadı, bu konuda önerisi olan var mı?

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Telefonu kapat komutunu verdikten hemen sonra ses kısma düğmesine basılı tutunuz. Bazı telefonlarda kaşe belleği temizliyor.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Telefonu kapat komutunu verdikten hemen sonra ses kısma düğmesine basılı tutunuz. Bazı telefonlarda kaşe belleği temizliyor.

kaşe bellek? Keş (cache) bellek demek istedin sanırım hocam :))

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

CPU-Z programını yükleyip 4 çekirdeğinde 4'üde çalışıyor mu bi bakar mısın ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

CPU-Z programını yükleyip 4 çekirdeğinde 4'üde çalışıyor mu bi bakar mısın ?

dün baktım 2 tanesi çalışıyor .

2 tanesi stopped yazıyor. sonra bir ara sadece 1 tanesi çalışıyordu

Acaba arka planda iş kalmadığı için mi durdu yoksa genel bir sorun mu anlamadım.

1 haftadır iyi çalışıyordu dün CPU-Z yükledim baktım falan sabah kalktım telefon titreyip duruyor ama ekranda hiçbirşey yok .

herhangi bir şeye basıyorsun titreşim veriyor sonra duruyor. Bataryayı çıkardım taktım genede değişmedi.

Sonra factory reset yaptım , düzeldi ekran falan açıldı :S

şu an açılıyor ama gider herhalde bir kaç güne...

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    YeniHarman bunu yazdı

kaşe bellek? Keş (cache) bellek demek istedin sanırım hocam :))

arkadaş ingilizce teknik kelimelerin türkçe karşılıklarını kullanmasını seviyor.. mesela script yerine betik der :) daha böyle kelimeleri var da hatırlayamadım :D anlamakta zorluk çekiyorum bazen

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1487 Toplam Mesaj: 6