Huawei G610-U30 Hergün Donuyor
-
4 Ay önce Vodafone'dan Huawei G610-U30 aldık , telefon canavar gibi ama hergün bir donma sorunu yaşamaya başladı.
4 aydır böyle bir sorun yoktu birden oldu.
Factory reset yaptım ama değişen birşey olmadı, bu konuda önerisi olan var mı? -
Telefonu kapat komutunu verdikten hemen sonra ses kısma düğmesine basılı tutunuz. Bazı telefonlarda kaşe belleği temizliyor.
-
YeniHarman bunu yazdı
Telefonu kapat komutunu verdikten hemen sonra ses kısma düğmesine basılı tutunuz. Bazı telefonlarda kaşe belleği temizliyor.
kaşe bellek? Keş (cache) bellek demek istedin sanırım hocam :))
-
CPU-Z programını yükleyip 4 çekirdeğinde 4'üde çalışıyor mu bi bakar mısın ?
-
Mustafa bunu yazdı
CPU-Z programını yükleyip 4 çekirdeğinde 4'üde çalışıyor mu bi bakar mısın ?
dün baktım 2 tanesi çalışıyor .
2 tanesi stopped yazıyor. sonra bir ara sadece 1 tanesi çalışıyordu
Acaba arka planda iş kalmadığı için mi durdu yoksa genel bir sorun mu anlamadım.
1 haftadır iyi çalışıyordu dün CPU-Z yükledim baktım falan sabah kalktım telefon titreyip duruyor ama ekranda hiçbirşey yok .
herhangi bir şeye basıyorsun titreşim veriyor sonra duruyor. Bataryayı çıkardım taktım genede değişmedi.
Sonra factory reset yaptım , düzeldi ekran falan açıldı :Sşu an açılıyor ama gider herhalde bir kaç güne...
-
DrKeworks bunu yazdıYeniHarman bunu yazdı
kaşe bellek? Keş (cache) bellek demek istedin sanırım hocam :))
arkadaş ingilizce teknik kelimelerin türkçe karşılıklarını kullanmasını seviyor.. mesela script yerine betik der :) daha böyle kelimeleri var da hatırlayamadım :D anlamakta zorluk çekiyorum bazen