Huawei P20‘Nin Prototipi Görüntülendi
-
Yeni çıkacak Samsung Galaxy S9'a göre daha güzel bir tasarım olmuş. Sadece arka kısmı çok sade buldum. Gerçi bu prototip piyasaya çıkacak cihazda değişiklikler olacaktır illa ki.
Parmak izi ekranda olduğu için mecburen OLED ekran ile çıkacak. Samsung ekran üretiminden parayı vuracak gibi. Zira gelecekte tüm telefonlar OLED ekranlı olacak. Sony'nin ortağı olduğu JDI ekranda parmak izi okumayı LCD ekranlarda çalıştırmaya çalışıyor bakalım ne olacak.
• 18:9 yüksek ekran-kasa oranına sahip 2K OLED ekran
• 6 GB Ram ve 128 GB depolama - 8 GB Ram ve 256 GB depolama
• Ekrandan parmak izi okuyucu
• Dokunmatik sanal ses tuşları (fiziksel ses tuşları yok)
• Üçlü hoparlör sistemi (ikisi alt tarafta, biri ahizede tweeter)
• USB type-c bağlantı noktası
mkyb tarafından 22/Şub/18 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

-

Huawei yeni bir gif yayınlandı. 27 Mart'ta tanıtılacak cihazın portre, makro ve hareketli pozlar konusunda iyi olduğunu izlenimi verilmiş. Leica yılların kamera uzmanıdır.
-
Fiyatı abartmazlarsa alınır mı usta yeni bir telefon düşünüyorum da
-
RimPalace bunu yazdı
bence fiyat abartılı değil mate10 pro ya pahalı diyenler var ama içerdiği teknoloji hiç bir telefonda yok
neyse hanı3 kameralı geliyordu arkaya :) p serisi kameralarıyla meşhur bakalım nasıl bir kamera gelecek ama tahminim bunda yapay zeka olacak
mate10 da parmak izi okuyucu arkada olduğundan arabada felan zorlanıyordum açmak için aparattayken dün güncelleme geldi yüz tanıma ile açılıyor piçliğine kandırmaya çalıştım kanmıyor asma 1-2sn geç tepki veriyor düşünüyor sanırım :D
-
DJ_Alper bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
bence fiyat abartılı değil mate10 pro ya pahalı diyenler var ama içerdiği teknoloji hiç bir telefonda yok
neyse hanı3 kameralı geliyordu arkaya :) p serisi kameralarıyla meşhur bakalım nasıl bir kamera gelecek ama tahminim bunda yapay zeka olacak
mate10 da parmak izi okuyucu arkada olduğundan arabada felan zorlanıyordum açmak için aparattayken dün güncelleme geldi yüz tanıma ile açılıyor piçliğine kandırmaya çalıştım kanmıyor asma 1-2sn geç tepki veriyor düşünüyor sanırım :D
Note8 yüz tanımada kandırılabiliyor. telefonun sahibinin fotoğrafını çekip telefondan gösterdim, açtı ekranı :)
-
Biocyte bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Note8 yüz tanımada kandırılabiliyor. telefonun sahibinin fotoğrafını çekip telefondan gösterdim, açtı ekranı :)
şu yüz tanıma mevzusu, benim gm 4g de vardı. Ayarlamıştım. Otomatik olarak beni görünce açılıyordu, fakat cihaz bozuldu. mate 10 pro lite aldım 5 katı fiyat neredeyse bu amk cihazında yok :( android sürümleri aynı sanki ama o özellik yok
-
sLeymN bunu yazdıBiocyte bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
şu yüz tanıma mevzusu, benim gm 4g de vardı. Ayarlamıştım. Otomatik olarak beni görünce açılıyordu, fakat cihaz bozuldu. mate 10 pro lite aldım 5 katı fiyat neredeyse bu amk cihazında yok :( android sürümleri aynı sanki ama o özellik yok
mate 10 pro lite ne yaw
pomu lite mı
litesa dün güncelleme geldi
proysa proya daha gelmedi bildiğim kadarıyla
DJ_Alper tarafından 24/Şub/18 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Yüz tanıma zaten Android'te 4.0 ile standart gelen bir özellik. İlk Samsung Galaxy S2 modelinde kullanılmıştı diyeyimde ne kadar eski olduğunu anlayın. Çok iyi hatırlıyorum yüz tanımayı aktif ettiğinizde "size benzeyen birisi veya fotoğraf tutularak bu kilit açılabilir" diye uyarıyordu telefon. Sonrasında üretici firmalar güvensiz diye romlarından kaldırdılar bu özelliği. Taki iPhone X'e kadar. iPhone X'te ki yüz tanıma değil yüz tarama. Yüzünüzü lazer ile tarıyor telefon. Apple'ın mühendislerinden birinin Android üreticilerinin bizi bu konuda bizi taklit etmesi imkansız diye açıklamasıda var. Ha Apple'ınkide çok güvenli değil. YouTube tonla fail videosu var iPhone X'in.
Özetle iPhone X'te yüz tarama olunca Android üreticileri ulan ne yapsak ki diye düşünürken 8-9 sene önce romlarından kaldırdıkları özelliği hatırladılar. iPhone'daki yüz tarama olayını şuan bir tek Samsung taklit edebilir. Diğer firmalardan bir cacık olmaz o konuda. Kaldı ki Galaxy Note 8'niz varsa yüz tanıma kilidi niye koyar ki bir insan ? Göz tarama özelliği daha güvenilir.
Buda Galaxy S2'den bir video :
-

-