Huawei P8 Ve P8 Max Satisa Cikti
-
Ascend P8, Huawei'nin oldukça büyük haz toplayan Ascend P7'sinin devamı şekilde tasarlanmış Metal bir kasada yüksek donanım özelliklerine sahip üst seviye bir telefon olan Ascend P8 ve P8 Max'in teknik nitelikleri:
5.2 inç Full HD 1080p ekran (424 ppi)6.4 mm genişliğinde metal kasa.16-bit ve 64-bit sekiz çekirdekli Kirin 930 çipset (4 x 2.0GHz Cortex-A53, 4 x 1.5GHz Cortex-A53 işlemciler)3GB RAM16GB dahili depolama. 128 MB harici kart desteği13MP anne kamera. Optik görüntü sabitlemesi.8MP ön kamera2.680 mAh pilBluetooth 4.1, NFC, Wi-Fi n/acLTE Cat altı (300Mbps download, 100Mbps upload)Android 5.0 Lollipop, Huawei EMUI v3.1Huawei'nin yeni telefonu Nisan nihayetinde ABD ve Avrupa'da sektöre çıkacak. Telefonun satış ücreti ise 500 Euro civarında olacak.
Ascend P8'in bir de dev boyutlu fark sürümü olacak.
Ascend P8max Telefon 6.8-inç Full HD ekran ve 4.360 mAh pil ile gelecek İki fark model şekilde sunulacak olan P8Max'ın ücreti standart model için 549 ve premium model için 649 Euro olacak.
-
Ufak olan güzel fakat abi büyüğü ne olmuş öyle ? 6.8 inç telefon mu olur ? Evde Çay tepsisi niyetine çok Amaçlı kullanilabilir.
-
mkyb bunu yazdı
Ufak olan güzel fakat abi büyüğü ne olmuş öyle ? 6.8 inç telefon mu olur ? Evde Çay tepsisi niyetine çok Amaçlı kullanilabilir.
:)
-
Düzeltme: Haberde sadece 64 bit olacak. 16 gb ve 64 gb secenekleri ile geliyomuss p8
-
samsungdan kaliteli değeri bilinmiyo huawei telefonlarının
-
Varg bunu yazdı
samsungdan kaliteli değeri bilinmiyo huawei telefonlarının
1 yıldır p7 kullanıyorum cidden iyi telefon emui 3.0 betayı yükledim şuan son sürüm kullanıyorum tester olarak adamlar harika iş çıkarmış
emui arayüzü kurtarıyor zaten herşeyi
ama dediğin gibi Türkiyede genelde reklamı çok olan ismi duyulan marka sayılıyor
-
P7 kullandım kardesim de p6 kullanıyor çok iyi telefonlar kaliteli gercekten g7 ve mate serisi de oldukça iyi
-
g7 ye de LP gelse de artık 64 bit kullansak şu telefonu :/
te eylüle kadar kim beklicek :/
-
deja-vu bunu yazdı
g7 ye de LP gelse de artık 64 bit kullansak şu telefonu :/
te eylüle kadar kim beklicek :/
lolipop mate7 ye mayısta p7 ye temmuzda gelecek g7 ye bilmiyorum
hani çokta aramıyorum şuan
emui 3 de şunu söyleyim fm radyo geliyor smsli komut vs ben kullanıyorum 1 aydır :) Türkiye için tester oldum kendimi feda ettim :D
tek elle kullanma akıllı kapak fonksiyon sorunu çözülmüş ekran koruma (ekranın çözünürlüğünü düşürüp yüksek tasaruf sağlılyor)
kamerayı iyileştirmişler çekimler çok hızlı odaklama harika olmuş s5 in eline verir :)
uygulama kaldırma 1 sn felan
emui2 de şarj 12 saat gidiyordu full performans p7 için konuşuyorum emui3 de 19 saati felan buluyor
bildirim çubuğu felan herşey yenilenmiş resim atammı istermisin :)