Huawei Servis Deneyimim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hayatımda 3 telefon servis gönderdim 

1 siemens c (onarılamadı yenisiyle değiştiler ama hiç duyulmadık bir ithalatçıydı çok pazarlık yaptık)

2. nokia 5800 :) 45 gün (telefon değişti)

3. benim değil ama benim aracılığımla alınan p9 lite

cumartesi günü bir abimize p9 lite 2017 aldık pazar günü ekranını kırmış :) nasıl becermişse artık salı günü bana getrdi bak ne oldu diye ah vah dedim sonra aklıma geldi bu herifler bazı modellerde 1 ay ekran kırılması garantisi veriyolar

istanbuldaki servislerini aradım durumu anlattım takip kodu verdiler ve salı günü kargo yaptım

Ertesi gün sabah 9 a ellerine ulaşmış sms geldi sonra bende webden takibe başladım (aslında gerekte yokmuş durmadan smsle bilgilendirdiler) 10 tane felan sms geldi onarıma alındı, parça tedarik edildi, hafızası silinecek, kargoya verildi vsvsvs

dün onarımı yaptılar bugünde elime geçti 

totalde manisadan ist kargo gidiş geliş onarım dahil 3 günde elime ulaştı

bilin istedim iyiye iyi kötüye kötü

2ba7dbfa0a.jpg (1160×537)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Huawei p9 lite 2017 kullanıcısı olarak hoşuma gitti ne diyem :) 

Burdan birkez daha mkyb hocamıza bu telefonu almamı sağladığı için teşekkür ediyorum

piiiranha9242 tarafından 04/Oca/18 16:39 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Huawei gerek marka olarak gerekte ürettiği cihazları olsun çok kaliteli bir marka. Adamlar baz istasyonu ve modem üretiminden yola çıktılar dünya devi oldular. Tabi Çin hükümetide destekliyor.

2016 ve 2017 dünya satış rakamlarıda söylediklerimi destekler nitelikte. Huawei %21.7'lik dev bir artış görmüş : https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS42507917

Huawei telefonlarda tek gördüğüm sorun sar değeri. Adamlar ağ iletişimi konusunda uzman olduğundan telefonlarında çekim gücüne özen gösteriyor ve çift anten kullanıyor ama bu yüzden telefonları sar değer listelerinde başa oynuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=t22KApPZMc4

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1346 Toplam Mesaj: 3
huawei onarım servis