Huawei Vision
-
Arkadaşlar Huawei Vision olmaya karar verdim, turkcellde 840 lira istanbulbilisim.com'da 760 TL.
İstanbul bilisimden alsam mı bilemedim ürünün garantisi vs. nasıl oluyor acaba?
-
Hocam yakın zamanda İstanbul Bilişim'den ben de bir bilgisayar aldım. Ancak aldıktan sonra öğrenebiliyorsun nasıl bir firma olduğunu :)
Telefon konusunda bilemem tabi ancak bilgisayar konusunda direk yurt dışından getiriyorlarmış. ASUS ürünü aldım, bir klavye geldi akıllara zarar. Üzerinde hem Amerikan klavye simgeleri var, hem Türkçe klavye simgeleri var :) Bir tuşta 5 simge var :) Ürün geldiği zaman işletim sistemi orjinal olarak İngilizce olduğu için kendileri kurulum yapıp Türkçeleştirmişler. Sırf bu yüzden bilgisayarın F9 fonksiyonu ile yapılan formatı çalışmıyor. ASUS İstanbul Teknik Servis'ine para ile yaptıracağım ancak ondan önce firmaya yine ücretli olarak Türkçe klavye takılması talimatını verdim. F9 fonksiyonunu düzeltmeye çalıştılar beceremediler. Ayın 21'inde bana geldi, format atamadım aynı gün geri yolladım. Şimdi de Türkçe klavye bekleniyor, 1,5 haftadır aldığım firmada duruyor ürün.
Garantisi iyidir de, siz yine bir arayın sorun. Ürünü yurt dışından getirdikten sonra kendileri açıp kurcalıyorlar mı Türkçeleştirelim diye :P
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam yakın zamanda İstanbul Bilişim'den ben de bir bilgisayar aldım. Ancak aldıktan sonra öğrenebiliyorsun nasıl bir firma olduğunu :)
Telefon konusunda bilemem tabi ancak bilgisayar konusunda direk yurt dışından getiriyorlarmış. ASUS ürünü aldım, bir klavye geldi akıllara zarar. Üzerinde hem Amerikan klavye simgeleri var, hem Türkçe klavye simgeleri var :) Bir tuşta 5 simge var :) Ürün geldiği zaman işletim sistemi orjinal olarak İngilizce olduğu için kendileri kurulum yapıp Türkçeleştirmişler. Sırf bu yüzden bilgisayarın F9 fonksiyonu ile yapılan formatı çalışmıyor. ASUS İstanbul Teknik Servis'ine para ile yaptıracağım ancak ondan önce firmaya yine ücretli olarak Türkçe klavye takılması talimatını verdim. F9 fonksiyonunu düzeltmeye çalıştılar beceremediler. Ayın 21'inde bana geldi, format atamadım aynı gün geri yolladım. Şimdi de Türkçe klavye bekleniyor, 1,5 haftadır aldığım firmada duruyor ürün.
Garantisi iyidir de, siz yine bir arayın sorun. Ürünü yurt dışından getirdikten sonra kendileri açıp kurcalıyorlar mı Türkçeleştirelim diye :P
hocam eyvallah ayrıca geçmiş olsun...
-
şimdi baktım da telefona androil 4 güncellemesi gelmeyecek galiba
-
android konusunda fikri olan var mı?
-
Dostum. O paraya s2 alınır yapma etme. Huawei rom konusunda destek veremeyen bir firma. Ne güncellemesi güncelleme ne yaptıkları iş işe benziyor.
Aylarca 2.3 güncellemesi diye beklettiler çıkartamadılar sene oldu. İdeos x5'de bu sorun kullanıcıların cıkardıgı custom romlarla cozuldu.
Ama bıldıgım kadarıyla vısıonda x5 kadar derin bir rom çalışması yapılmıyor. Bu yüzden git kendine güzelinden bir sII al . Keyfine bak. Hem samsung
Hem rom desteği var.
Hem bir sorununda ulaşacağın çok çok fazla kaynak var.
Hem kafan rahat eder.
-
RaNGeR bunu yazdı
İstanbul Bilişim köklü firması olmasına rağmen bu servis konusunda baya mukuatlıdır. Yakın arkadaşımın Sony , İstanbul Bilişim üçgeni kapışması görülmeye değerdi. Servis konusunda her türlü süprize hazır olabilirsiniz.. :)
-
hocam sen huawei ye yönelme nedenlerini soyle bende sana neden atrix , arc s yada s2 ye yönelmen gerektigini soyliyim.
-
karahanx bunu yazdı
hocam sen huawei ye yönelme nedenlerini soyle bende sana neden atrix , arc s yada s2 ye yönelmen gerektigini soyliyim.
Atrix , Atrix2 veya Razr tavsıyemdır hocam :)
Özellıkle aaldıgın almayı dusundugun o paraya Atrix ...