Huawei Watch Gt 7 Pro - 6 Pro - Türkiye Sağlık Feature Ları İzinleri
-
Hocalar Selamlar, böyle bir saate geçmek istiyorum. daha önce sadece xiaomi mi band 10 şeklinde akıllı bileklik kullandım. spor takibi sağlık takibi ve daha önemlisi bisiklet ve arazi için bu saati almayı düşünüyorum.
şuanlık sadece çinde lansman yapıldı. Ben yeni özellikler olarak donanımsal olarak 3000 nits, yeni sağlık sensörü, yeni arazi haritalaması, yeni gps takibi için sensör (sunflower), yeni nearlink (Bluetooth dan daha iyi haberleşme ama bir iki telefon modeli kulaklıkta falan var. bisiklet nabız sensötlerinde yakında zamanda nearlink li çıkarsa tadından yenmez)
bunların hepsi yeni sanıyordum ama hepsi zaten gt6 pro da varmış. gt7pro da donanımsal olarak bir gelişme görünmüyor sadece yazılımsal iyileştirmeler yeni sporlar falan var. bence bunların hiçbiri gt6 ya gelmeyecek. yoksa zaten gt7 pro yu almanın hiçbir mantığı yok. en fazla bir iki feature gelir gerisi gelmez diye düşünüyorum. bazıları bunlar yazılımsal gt6pro ya da gelir diyor. ama bence gelmeyecek.
çinliler düzgün bir inceleme yapmıyor. Detaylı incelemeleri global öncesi incelemeye gönderince öprenicez bence. ama kimse gt7pronun donanımsal olarak açıklanan özelliklerden memnun değil.
ben gt6pro da olan Türkiye de açık ve açılmamış kilitli olan(türk sağlık yönetmeliği izin vermediği için yazılımsal olarak kitlenen) özellikleri merak ediyorum. eğer kitlenen özellik yoksa Huawei id yi Türkiye seçicem yoksa honhkong seçip tüm özellikleri açtırıcam. gt6 kullananlar bir yeşillendirsin.