folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Hub Bağlantı Noktasında Güç Yüklenmesi [Usbler Çalışmıyor]

Hub Bağlantı Noktasında Güç Yüklenmesi [Usbler Çalışmıyor]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M4RCoS
    M4RCoS's avatar
    Erkek

Webcami taktıgım zaman:

USB aygıtı hub bağlantı noktasının limitlerini aşan güç kullandı.Bu problemin çözümünde yardım için bu iletiye tıklayın. uyarısı alıyorum. iletiyi tıkladıgım zaman sıfırlıyorum fakat birşey değişmiyor..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

yeni mi aldın? eskiyse, daha önceden yapıyormuydu?

cam değilde flash disk takınca filan görüyor mu, kullanabiliyormusun flash diski? 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M4RCoS
    M4RCoS's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------

yeni mi aldın? eskiyse, daha önceden yapıyormuydu?

cam değilde flash disk takınca filan görüyor mu, kullanabiliyormusun flash diski? 

hayır eski ve eskiden böyle yapmıyordu. iki gün önce bir kaç kez yaptı. çıkarıp yeniden taktım. oldu. dün yine yaptı arkadaski usb girislerine taktım düzeldi bugün hiçbirine takamıyorum. flash disk ve harici hdd lerde sorun yok sadece webcamde var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

bütün usb yuvalarında aynı sorun oluyor mu? diğer usb girişlerinde denedin mi camı? camı başka bir pc de deneme imkanı var mı?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    valla hocam benim cam da bi rara bilinemyen aygıt diyodu. kablosunda tutukluk vardı değiştirdim :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:

bütün usb yuvalarında aynı sorun oluyor mu? diğer usb girişlerinde denedin mi camı? camı başka bir pc de deneme imkanı var mı?

----------

bütün usb girişlerinde aynı öyle oluyor. şimdi cami alıp arkadasın yanına gidiyorum. dönüşte gözlemlerimi iletirim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    bu arada o m4rcos benim  komsunun üyeligi. bir ara ben acmıstım ona. bunun şifresi bugün değişince giremedim bir türlü o nickle yazdım. arkadasta denedim kamera calısıyor. sorun demek ki bende.
Toplam Hit: 5117 Toplam Mesaj: 7