Hub Bağlantı Noktasında Güç Yüklenmesi [Usbler Çalışmıyor]
-
Webcami taktıgım zaman:
USB aygıtı hub bağlantı noktasının limitlerini aşan güç kullandı.Bu problemin çözümünde yardım için bu iletiye tıklayın. uyarısı alıyorum. iletiyi tıkladıgım zaman sıfırlıyorum fakat birşey değişmiyor..
-
yeni mi aldın? eskiyse, daha önceden yapıyormuydu?
cam değilde flash disk takınca filan görüyor mu, kullanabiliyormusun flash diski?
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------yeni mi aldın? eskiyse, daha önceden yapıyormuydu?
cam değilde flash disk takınca filan görüyor mu, kullanabiliyormusun flash diski?
-----------------------------
hayır eski ve eskiden böyle yapmıyordu. iki gün önce bir kaç kez yaptı. çıkarıp yeniden taktım. oldu. dün yine yaptı arkadaski usb girislerine taktım düzeldi bugün hiçbirine takamıyorum. flash disk ve harici hdd lerde sorun yok sadece webcamde var. -
bütün usb yuvalarında aynı sorun oluyor mu? diğer usb girişlerinde denedin mi camı? camı başka bir pc de deneme imkanı var mı?
-
valla hocam benim cam da bi rara bilinemyen aygıt diyodu. kablosunda tutukluk vardı değiştirdim :D
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------bütün usb yuvalarında aynı sorun oluyor mu? diğer usb girişlerinde denedin mi camı? camı başka bir pc de deneme imkanı var mı?
----------bütün usb girişlerinde aynı öyle oluyor. şimdi cami alıp arkadasın yanına gidiyorum. dönüşte gözlemlerimi iletirim :)
-
bu arada o m4rcos benim komsunun üyeligi. bir ara ben acmıstım ona. bunun şifresi bugün değişince giremedim bir türlü o nickle yazdım. arkadasta denedim kamera calısıyor. sorun demek ki bende.