Huge Benzeri Bişey Biraz Daha Kapsamlısı
-
Arkadaşlar, hatırlayan vardır 97-2000 arası internet cafelerde huge diye bi alet vardı 3-4 telefon hattını birbirine bağlıyordu ve bayağa hızlı bağlanıyordu o dönemde. Ben buna benzeyen ama biraz farklı bişey yapmak istiyorum.
Şimdi benim elimde 6 tane wireless ethernet var ve bunları pci çoklayıcıya takdım hepsi sorunsuz çalışıyor, bide bunlara basit çanaklar yaptım benim manyak bir arkadaş vardı üzerlerinde birazcık oynadık neyse efendim şimdi 6 tane networke 5 km mesafeden sorunsuz bağlanabiliyorum ama sorun şu ki aynı anda hepsinin internetini sömürmek istiyorum bunu yapamıyorum konum itibariyle burası fabrika dolu ve bilgisayarlar gece kapalı ve internet boş ve bissürü fabrika var ve limitsiz kullanıyolar yani komşu komşunun networkune muhtaçmış şimdi ben 1 networkten ortalama 500 k bağlansam toplamda 3000 k civarı hız yapar, iyi bir download hızı gibi günde 6 saatte neler indirmem diyorum...
şimdi en üstte yazdığım huge benzeri ama bunu dialupdan değilde lan dan yapacak bi yazılım bulmaya çalışıyorum :( 1 aydır arıyorum bir şey bulamadım, bi el atın nolur. -
azla yetinmeyen cogu bulamazmis..bak bulmussun iste daha ne..fazla hep daha fazla..:)
Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 2