Hukuk Okuyan Yada Okumuş Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Varmı beyler gerçek anlamda okuyan yada okumuş olan birer pm atarsanız çok iyi olur özel bi mevzu var.

not: Gizli kalsın dışardan görülmesin

pm atın yarın ya da akşam bakabilcem

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben de şunu merak ediyorum adalet myo dan hukuka geçiş vardı fakat son zamanlarda dikey geçiş yapılsa dahi huk1 başlanma şartı koyuldu gibi bir söylenti var bu ne derece doğru bir fikriniz var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

ben de şunu merak ediyorum adalet myo dan hukuka geçiş vardı fakat son zamanlarda dikey geçiş yapılsa dahi huk1 başlanma şartı koyuldu gibi bir söylenti var bu ne derece doğru bir fikriniz var mı ?

Neyazıkkı okullar intibak ı kaldırdı . Şimdi intibak varken direkt 3 ten başlamadan önce fark dersleri veriyordun şimdi onu kaldırmışlar cunku adalet bolumndekı hukuk derslerının yetersız oldugunu dusunuyorlar ama bazı okullarda halen devam etmekte örneğin intibak ta 3 dersten fazla dersten  kalırsan atılıyordun .

artık tum derslerı almasanda 4 yıl boyunca alman gereken bazı dersler kaldı. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kardeşim okuyor , işine yararmı bilmem,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Okudum ve hâla okuyorum. Sen mevzuyu detaylandırıp pm at, dilimiz döndüğünce aklımız kestiğince yardım ederiz.

Errare Humanum Est
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

varsa mevzu pmleyin halletmeye çalışırız.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 6