Hukukçular Bi El Atabilir Mi?
-
Selam müridler, hepsiburada.com dan alışveriş yapmıştım(daha doğrusu yapmadım). Can Limitiyle 2 kart kullanarak yapılıyor alışveriş. O sayfa dondu sonra, yani ben aldığım ürüne onay vermedim. Geçen ayın 11inde ekstre geldi, bi baktım adamlar ürünün kesintisi yapıyorlar . Taksitli halde almıştım 2 karttanda tutarı kesmişler, halbuki benimde elimde ne ürün var ne de oluşmuş bi işlem.
2-3 haftadır sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum, aldığım cevap finans departmanındaki arkadaşlar işleminizi inceliyor. 2 gün sonra size dönüş yapıcaz diyerek sürekli oyalıyorlar. Şimdi ben düpedüz mağdurum, paramı geri alamıyorum. Dava açsam ne türlü bi kazancım olur.
-
büyük ihtimal alırsın alırsın da ne zaman olur bilemem. bir keresinde benim ürünümü 1 ay sonra göndermişlerdi.
-
hocam facebookta yayınla, şikayet var a şikayet et, ve her gün kesintisiz müşteri hizmetlerini ara ve yüzyüze görüşme talep et adres iste, ve kanuni işlem yaptıracağını söyle, küfür etme çıldırt bu yolla bir haftada sonuç alırsın. telefon parası giriyor orası ayrı.
-
bankayı ara, olmadı tüketici hakem heyeti
-
hyko nerdesin hykoo
-
adamlar edimini yerine geitrmediği için göndermedikleri üründen dolayı mağdur olduğunu belirtip tazminat davası açabilirsin.
-
Yasalar bayağı değiştirildi.açıkçası çekiniyorum çetrefillli net alışverişlerinden dolayı.bi yandan 2004 ten bu yana netten alışveriş yaparım.malum site çok popüler bi yer.arkadaşlarımın dediği gibi müşterinin cayma hakkı globaldir.ama zamanlama hemen devreye girer uygun adımlar yukarıda anlatılanları denemeye kadar.annem için bi tansiyon aleti almıştım 2 yıl önce o siteden bozuk diye iade ettim.Kargoda teslim almadım vs.tam olay anında bankanı arasaydın bence o istenmeyen alışverişi site onaylamadan banka aracılığı ile iptal edebilirdin.2009 yılında bir avustralya sitesinde beyzbol sopası beğendim çektim kartımı aldım başka öteberileride bakındım fiyat uyarıları filan yaptırdım vs.banka şubesine sürekli bakarım o zamanlar telefonuma da bonus şu işlem san aait yok değil boşver salla gibi mesajlar gönderiyordu (şimdide gönderir eminim ama ben akıllandım sanal kart kullanır oldum olaydan sonra)baktım absürt bi mesaj hemen internet şubesine daldım sopa dan başka alışverişlerde oluyo çeşitli saat aralıklarıyla hopppppp çıldırdım bastım telefonu garantiye aman garanti ben yaptım kurtar.olayları dillendirdik 2 hafta sonra karttan çekilen dolarlar (200-250$vs) kartıma geri iade edildi.o olaydan sonra internet aleminde fiziksel kredi kartı kullanmamaya tövbe ettim.sanal kredi kartını çekeceksin limitini sürekli kapalı veya 1 lira tut hiçbişey olmasın.
-
Hocalar biçok siteye yazdım adamlar çok patavatsızlar, yok yani ürün oluşmamış ama kredi kartımdan kesime devam ediyorlar. Bankaya gitti bugün babam, banka demiş ki bizim yapabilceğimiz bişey yok. Tüketici Hakları Derneğine gitsem, bi sonuç alabilir miyim?