Hükümet Tatil Yapıyor, PKK Vuruyor
-
ANKA)-MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, PKK'nın 15 Ağustos'u hatırlatmak için eylemlere hazırlandığını belirterek, "Türk Milleti adına yönetmekle sorumlu olan AKP Hükümeti sade bir vatandaş gibi çaresiz, ilgisiz, temenniden öte bir şey ifade etmeyen beyanlarla olaylara seyirci kalıyor" dedi.
Şandır yaptığı yazılı açıklamada, PKK'nın silahlı eylemlere başlamasının yıl dönümü olan 15 Ağustos'ta eylemlerini arttıracağı uyarısında bulunurken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geceliği 7.600 Euro'luk tatile çıkmasını eleştirdi. "Halk aç yatarken, ülke bölücü tehdit altında şehitler verirken safahat süren Başbakan ve hükümeti ülkemize yakışıyor mu?" diye soran Şandır , AKP’nin Türkiye’yi yönetmekten ve iktidar olmaktan umudunu yitirdiğini öne sürdü.
Başbakan ve ailesinin geceliği 7.600 Euro’dan Antalya’da tatil yaptığını ifade eden Şandır, “AKP’lilere ve AKP’ye oy verenlere Sayın Başbakanı şikayet ediyorum. Halkı aç yatarken, ülke bölücü tehdit altında şehitler verirken safahat süren, Başbakan ve hükümeti ülkemize yakışıyor mu? Türk Milleti, bu aşağılamaya ve hakarete müstahak değildir, hesabı mutlaka sandıkta soracaktır!" dedi.
VAYBE GECELİĞİ 7.600 DOLAR ÇÜŞŞ A.K BENDE DİYORDUM BİZİM PARALAR NEREYE GİDİYOR. -
7600 kere bişey derdim ama banlanırım:)
Toplam Hit: 584 Toplam Mesaj: 2