Hükümetin İcraatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yoruma gerek yok sanırım :E 

Youtube  

facebook isteyene 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    çok yaşa abi yanaklarından öpüyorum

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Aynen Katılıyorum. :) Çifçinin anasını Bellediler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=kilisli&folderid=92709

basbakan kimdir: birlik beraberlik içerisinde ülke yöneten kişidir.

rte napıyor : siz biz onlar bunlar ayrımı yapar :) beraber yürümüşler o yollarda bak şiirinde bile ayrım var.

hani bazen angutun teki çıkıp özelleştirme güzeldir diyorya...uleyn tarım bitti hayvancılık bitti. neyin özelleştirmesini güzel diyorsun. nerdeyse herşeyi duş ülkeden ithal eder hale geldik. topraklar satılıyor. yeraltı kaynakların kiralanıyor hala özelleştirme...aslında suç onlarda değil. suç kenan evrenin embesil olarak şu gençliği dalavere gençlik uyarlaması yapmasında...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    very good

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 5