Humble Bundle 11! Bomba Gibi İçerikler Sizi Bekliyor!
-
Yaklaşık bir iki aydır verdiği saçma sapan oyunlar bir kenara dağıttı müziklerlede tüyü dikmişti. Ancak bu hafta itibari ile açılan Humble Bundle 11 serisinde bomba gibi oyunlar bizi bekliyor. Geçtiğimiz yakın zamanda adlarından sıkça söz ettiren birçok oyun bu bundle da yer alıyor. Muhtemelen gelecek olan oyunlarda bir bu kadar dikkat çekmiş oyunlardan oluşacaktır. Indie oyun tarzını seviyorsanız bu paketi kaçırmamanızı şiddet ile TAVSİYE EDERİM!
Şu an için oyunlara sahip olabilmek için (20.02.2014 - 01.22) toplamda $4.44 vermeniz gerekmektedir. Ancak oyun paketini düşünücek olursak bu miktarın $4 altına düşeceinden şüphem yok. Bence 9-10 kadar bekleyip biraz daha ucuza bu oyunlara sahip olabilirsiniz. Yok ben oyunsuz kaldım iyi olur derseniz oyunlar hakkında birkaç ipucu alt kısımda.

Guacamelee! Gold Edition = Oyunu Ps Vita'da Plus süresince az da olsa oynama fırsatı bulmuştum. Adından biraz da olsa çıkartamadıysanız karakterimizin şeklinden küçük bir ipucu yakalayabilirsiniz. Oyunda; Juan Aquacate adında Meksikalı bir savaşçıyı kontrol ediyoruz (luchador=ispanyolcada savaşçı demekmiş). Youtube üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Dust: An Elysian Tail = Aslında oyunun konusu tam olarak ne bilmiyorum. :) Ancak oynanış grafikleri, çizimleri, ara videolar ve görev tablosu ile Pc başına bağlayan bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Kaçırılmaması gerekn süper bir Indie oyunu.
Giana Sisters: Twisted Dreams = Herkesin küçükken kötü rüyaları olmuştur. Bazen saçma sapan şeylerden korkmuştur, kimi zamanda insan koca bir komanda oyuncağı istemiştir. Giana adında ki bu karakterimizde süslü dünyası ve yanıp kül olmak üzere olan bir diğer evrende sıkışmıştır. Yapılması gereken ise sadece yoluna çıkan kötülükleri iyiliğe, iyilikleride kötülüğe çevirmektir.
The Swapper = Muhtemelen ismini duymadığınız bir oyundur. Oyunun gameplay ya da trailerını ilk kez izlediğinizde, düşüneceğiniz ilk şey "Limbo'nun çakması olmuş yahu!" diyeceğinize eminim. Açıkçası karanlık yapısı ile biraz dikkat çekmiyor değil, ama oynanış olarak içeriğinde farklı dinamikler ile sürükleyici puslu bir havada kendinizi bulabilirsiniz.
Antichamber = Oyun sektörünün son zamanlarda popüler olan oyun yapısı ve dinamiklerine sahip olan Antichamber, sizi bambaşka bir evrene taşıyacak. Peki neden başka evren? Çünkü bu evren PARADOKSLAR ile dolu. Dikkat edin, kafayı yiyebilirsiniz.
Monaco: What's Yours Is Mine = Steam üzerinde büyük ilgi toplayan o meşhur oyun. Minecraft oynayanlar için oyun yapısı farklı gelmeyecektir. Çünkü bu oyun Pixellerden yapılma, elbette üç boyutlu olarak. Tek farkı yukarıdan bakış açısıyla oynadığımız bir oyun. Multiplayer desteğide barındıran bu oyunda amacımız hırsızlık yapmak. 4 farklı (sanırım) karakteri kontrol ederek bir yandan gizlenin, adamları pataklayın, çalın bir yandanda Monaco'yu ele geçirin. Senin olan benimdir, Monaco ise... BENİMDİR!
Edit: Monaco sahibi olanlar varsa multi için ekleyebilir.
Steam id : - L -
-
Burayıda alalım, güncelleme gelince oyunları ekleriz. ;)
palakan229 tarafından 20/Şub/14 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam şu bundle sitelerini paylaşmayın şurda ya. Vallahi oyun alasım geliyor. Hani oynamıyorum da. Oynasam eyvallah diyecem de indirmeye bile üşeniyorum. En son bf4 satın aldım onu bile 2 gün açtım topu topu ama böyle tatlı tatlı anlatınca insanda bir satın alma isteği uyanıyor :D
-
Gelecek oyunlar arasında papers please in olacağını söylüyorlar. Gelsin saniyesinde alıcam zaten.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Gelecek oyunlar arasında papers please in olacağını söylüyorlar. Gelsin saniyesinde alıcam zaten.
Papers please yerine game dev tycoon filan gelsin yav.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Paper please yavaş bir oynanışa sahip. Belli bir yerden sonra sıkabiliyor insanı. Ama fena oyun değil. Ciddi anlamda vakit öldürmek isteyenler için ideal. :)
-
kanka swapper ve monaco what's yours is mine ve mütiş oyunlardır. gerisi biraz hikaye gibi. tbt ce alıp monaco yu oynalım online bence süper olur banka soymaya çalıştığımız inanılmaz şeker bir oyun. minecrafttan daha çok payday in 2 boyutlusu gibi düşünülebilinir :)
antichamber da varmış o da portala benzeyen bir yapımdı baya bağımsız ödül aldı ama benim hoşuma gitmemişti korsan denemiştim :)
Guacamelee nin adını çok duymuştum hiç denemedim almak lazım güzel gözüküyor :) (oha ign den 9 almış bu oyun kesin denemeliyim :D)
..Papers please de bence çok iyi bir yapım o da verirlerse bundle alırız. bence sizde kaçırmayın şöyle temiz 4 saat zevkle oynarsınız
BerkayCit tarafından 20/Şub/14 12:42 tarihinde düzenlenmiştir -
An itibari ile $4.49 olmuş. Oha lan, hayır severler yine charity yardımı mı yapmış ne yapmış. :) Baktım iyice yükseliyor alıcam hemen. Monaco güzel oyun. Benim 1-2 arkadaştada var. Atarız. 1 kişi daha bulalım yeter.