Hüsnü Ve Nilüfer Aşkı
-
arkadaşlar 2 tane cennet papağanım var (çocukları saymazsak) hüsnü ve nilüfer.. nilüfer yavruladı 3 tane nur topu gibi.. hüsnü yavruları daha önce öldürmüştü/yavrulara baktırmıyordu nilüfere bende bunların ortasına bir demir koydum yan yana gelemiyorlar yavrular büyüyüp ayrı kafese alana kadar.. ama bazen inanın bakıyorum böle içim yanıyor hüsnü nilüferine ötüyor nilüfer hüsnüye :(( bakışıyorlar ama bir araya gelemiyorlar... Şimdi size soruyorum arada ki demiri alsammı? alırsam hüsnü yavrulara zarar verebilir dolayısıyla daha kötü olur? ne yapayım:) şu yavrular bi büyüse yuvadan bakıyorlar melün melün:)) hüsnü ve nilüfer resimleri bkz
-
dişiyi ayırmalısın mutlaka erkekten yavrular büyüyene kadar...dişiyi çiftleşmeye zorlamak için kendi yavruları bile olsa parçalar erkek...ayrıca yavrularda bi anomali varsa dişi kendide parçalayabilir yavruyu
sana tavsiyem dişiyi ayrı ve rahat bi kafese al...o yavrular servet değerinde =) sağlıklı olurlarsa iyi para getirir...Allah bağışlasın=)
-
Bunların sesi bu kadar güzelmiymiş yahu.
Daha önce babam kuşçuluk yaptığından toplam 1000+ adet muhabbet kanarya bülbül ve papağanlarımız vardı.
Ama bu cinsimiz hiç olmamıştı.
Eğer olurda yeni ev alırsak ilk iş bunlardan bi çift edinmek olacak.
Bu arada ele falan geliyor mu eğitilebiliyor mu?
-
tek bir kuş alacaksın önce eğitilir
-
seo kasarken ki beyin fırtınası muhabbetinin içine eden :D değilmi la bu
hüsnü şenlendirici & nilüfer zannetmiştim :D