folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Huwai Modeme Yazıcı Bağlama



Huwai Modeme Yazıcı Bağlama

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2008
    Erkek

    Hocalr şim di evde elimde superonline nın verdiği huwai 522 model modem var usb girişli olanlardan. 

    Şimdi şöyle birsey yapmak istiyorum. Normalde masaüstüne bağlı bir yazıcı+tarayıcı  var ama evde 2 pc daha var ve yazıcı kullanılacağı zaman illa masaüstünü açmak gerekiyor dosyayı o pc ye almak gerekkiyor vs.

    Bu yazıcıyı modemin usb sine bağlasam ağa dahil etmiş olur muyum? Yada başka nasıl yapılsbilir. Yazıcı hp photosmart  ve sadece usb bağlantı girişi var. Lan girişi falan yok.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2007
    Erkek

    yazıcıya kendi pc n üzerinden paylaşım vermeyi denedin mi hocam?

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2008
    Erkek

    hocam masaustu pc kapalı oldugu zamanlar için paylaşım sorunu çıkıyor. yoksa masaustu acıkken sıkıntı yok.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2007
    Erkek

    hocam denemedim usb ile olan baplantı kısmını belki şeyi deneyebilirsin, YAZICIYI modeme takıp ardından windows yazıcı ekleme sihirbazı ile bi aramaya çalış bakalım bulacak mı?

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2003
    Erkek

    printserver lazım sana 80 90 tl bişey.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2008
    Erkek

    @iso hocam printserver iş yerinde var ama dediğin gibi en uygunu 60tl falan evde grek yok. Zaten tek amaç masrafı mininuma indirme. Yoksa en iyisi wifi li bi yazıcı almak.

    @BosphorusPasha hocam denedim ama bulamıyor. Forumun birinde modem üzerinde yapılacak bir ayarla yapabılabileceğinden sözetmiş port acıp bağlantı izni vererek falan ama detay vermemiş. 

    Sonuçta taktığımız hdd i falan görüp erişim hakkı veriyorsa yazıcıyada vermeli ama hdd yi ftp olarak paylaşıma açıo sanırım yazıcı içinde bir ayar istiyordur herhalde.

Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 6
modeme yazıcı bağlamak