Huy Neden Çıkmaz
-
sa. arkadaşlar can çıkar huy çıkmaz diye laf varya doğruluğunu test eden oldu mu (:
benim durumu bilirsiniz benim için yattığım her hastane "haber bekleyin" demişler, o derece şey durumdaymışım (:
dün galiba sakarya'ya özel "essen" marketler zinciri var a101 bim gibi. anneme başka bişey almaya gittim giderken aklıma geldi sabah kahvaltıya çikolatam bitmişti ondan da alayım dedim. baktım fiyatlara ülker, eti falan zaten pahalı 50 liradan az değiller torku da pahalı geldi. zaten öyle aman aman kaliteli bişey aramam. çikolata reyonunun en sonunda altta "ender" marka çikolata gördüm.

ben fiyatını 25 lira diye hatırlıyorum, zaten alışveriş yaparken aldığım herşeyin fiyatlarını hesaplar öyle alırım çikolatayı aldığımda, diğer aldıklarım 70 liraydı heh buna daha param yetiyo daha da üstüne bişeyler alırım diyordum ve aldım da.
şimdik o kadar emekli maaşım varken, bekarken, ailemle yaşıyorken, sadece aylık 44 küsür lira telefon faturamdan başka masrafım yokken bu "sıkılık veya sineği şey ederken belini incitmemek" diyeyim kazamdan önce de böyleydim, işte bu huy neden çıkmaz? (((:
-
"Huy" Bulgarca'da, Rusca'da "pipi" - "sik" afedersin "yarrak" demek. Yani can ciksin huyumuz cikmasin :)
-
telekom bunu yazdı
"Huy" Bulgarca'da, Rusca'da "pipi" - "sik" afedersin "yarrak" demek. Yani can ciksin huyumuz cikmasin :)
abicim bugüne kadar sen nerdeydin yaa (:
biz tahribat.com müridleri kesin o, çıkar çıkmaz muhabbetini çıkaran kişilerin torunlarıyız :D hatta bi tık daha öteye gideyim; ey yüce şeyh'imiz bu muhabbeti çıkaranları sen kesin tanırsın, akraban bile olabilir :DDD
sevgiler saygılar (;