Hwww.Yemeksepeti.Com Gibi Bi Site Kaca Maal Olur
-
arkadaşlar intde geziirken gördümde www.yemeksepeti.com gibi bi site kac paraya maal olur yapa bilecek arkadaşlar varmı yada böylebi script bulabilirmiyiz kart falanda olmadığında kolay bişe ye benziyo
-
10000$
-
6000$ daha yisini yaptıra bilirsin paran varsa gel görüşelim :)
-
yemeksepeti.com tarzındaki siteler artık piyasayı ele geçirdi...sistemleri mükememl işliyor...internetden siparişi veriyorsun ve aynı anda sipariş ettiğin firmanın en yakın şubesinin pos makinesinden fiş olarak çıkıyor...
schlotzsky's'da çalıştıgım zamanlardan biliyorum...hayret etmiştim...
anlıcagıın kardeş istersen 1milyon katı güzellikde aynı formatta site aç...
iş yapmazsın..çünkü sistem mükemmel şekilde işliyor...piyasa tamamen yemeksepeti.com'un elinde
-
onun scripti bende var sanırım, bana 1 tane 199$lık 8gb iphone2 al vereyim sana scripti :D
-
http://www.pizzam.tk
yakında bekleyin :) Online alışveriş şimdi yeni trend kapan götürecek gibi duruyor :):):)
-
arkadaşım 10000 $ civarı falan yaptırabilirsin heralde scriptle olcak iş değil ama script falan alma sakın ama piyasada tutunman için yemek sepetinin servis yapmadığı şehirlerdeki lokantalarla anlaşman lazım ve zaten bildiğim kadarıyla yemeksepetinin yabancı büyük bir ortağı var yani baş etmen çok zor
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
onun scripti bende var sanırım, bana 1 tane 199$lık 8gb iphone2 al vereyim sana scripti :D
-----------------------------Aynı script olduğuna emin misin ? yemeksepeti.com, bildiğim kadarıyla özel bir tasarım.