folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HYNIX SODIMM Nasıl Bir Üründür?

HYNIX SODIMM Nasıl Bir Üründür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ram almayı düşünüyorum. Sanırım asusların içerisinde bulunan ram in markası buymuş HYNIX SODIMM. Ama tabi daha önce hiç duymadım, güvenilir bir markamı? Bana sorun çıkartırmı? Kingston falan en iyisi onu biliyorumda hediye gidecek şimdi birine, okadarda önemli bi fasıl değil, sonuçta ikisi arasında ciddi bir fiyat farkı var. Lakin nekadarda olsa para veripte sorun yaşamak istemem... Kullanan, tecrübesi olan arkadaşlar bi akıl verirse sevinirim.

1GB 667 Mhz DDR2 SODIMM

MARKA: HYNIX (Asus F3 serisinde kullanılıyor)

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sodimm soket tipi

hynix de üretici. kötü marka değil. standart ram işte. her türlü işini görür. zaten kim notebook un ramine falan o.c yapmaya kalkar ki.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Valla hocam Dreambox'larda(uydu alıcısı) gördüm, içinde hynix ram olanlar diğerlerine göre daha iyi denilerek satıyorlardı.
    Yani olumlu bir izi var hafızamda...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ram de tek marka ocz  kinghstone ler eskide kaldı artık sadece oem den biraz daha iyi  

Toplam Hit: 2675 Toplam Mesaj: 4