folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Hyper-V Wirelles Adaptor Paylaşım Sorunu

Hyper-V Wirelles Adaptor Paylaşım Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar win 8.1 e kurulu hyper-v  ve 5 adet içinde kurulu win server 2012 kurulu her neyse

ethernet adaptor ile oluşturduğum sanal switch lerde sıkıntı yok çok Güzel İnternet'e çıkış yapıyorum

fizikselde ethernet kullanırken hyper-v sanal switchlere wifi ı bağladığım da da sıkıntı yok 

ama hem fizikselde hem hyper-v de wifi ı kullanamıyorum

microsoft loopback test adaptor oluşturup wifi ı onunla bridge lersek oluyormuş güya ama onu yaparken 

yani bridgelerken hata veriyor olmuyor

başka alternatif çözümleriniz var mı ? 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

WiFi'yi Hem Fiziksele hem HHyper'V'ye takamiyorsun.

Loopback olu7ştururken ne hatası veriyor?

Bunun çözümü loopback adapterden geçiyor çünkü

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bridge Oluşturuyor sonra küT kalkıyor unexected mi buna benzer hata veriyor makina yanımda değil hatayı tam göremiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

tama hocal yanlış şekilde bridgeliyormuşum birde benim makinalar domainedahil olduğundan DHCP server ip ataması yaptığından domain controller de internet olmadığından ve domain controlerin üzerinde kurulu olan dns lerde çözüm yapamıyor ondan olmuyormuş diagnotic yapınca düzeldi sorunu söyledi

çözümü belirteyim 

Device managerden yeni bir adaptör ekle deyip microsoft altından loopback test adaptörü ekliyorsunuz sonra şu şekil bir hataya düşmeyin hyper-v switch lerine loopbacki ekledikten sonra wifi adaptörle loopback i bridgelemeye kalkmayın olmaz hyper-v nin oluşturduğu adaptörü bridgeliyorsunuz ikisinide işaretleyerek sorun çözülüyor 
    KGJ0iHh.jpg%20%281196×589%29

Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 4