folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hyundai Q910 19" Crt Monitör Kaçmaz Bu Fiyata

Hyundai Q910 19" Crt Monitör Kaçmaz Bu Fiyata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dünyanın en küçük 19 inç düz ekran CRT monitörü, Hyundai’in ImageQuest Q910 modeli. 17 inçlik bir monitör kasasına monte edilmiş olan bu ürün, sınıfının hem en küçük, hem de 20 kg’lık ağırlığı ile en hafif monitörü olma özelliğini de taşıyor.

Garantisi bitmiştir, monitör ilk açıldığında bir ses geliyor çat diye ondan sonra ses gelmiyor sadece ilk açılışta o ses geliyor, onun dışında bir sorunu yoktur sürekli evde kullanılmıştır neredeyse resimdeki ürün kadar temizdir. Uzun zamandır kullanmıyorum yer kablıyor diye satıyorum fiyatı 50 TL dir. Alan kişi nasıl isterse öyle gönderirim,

http://www.sahibinden.com/hyundai_q910_19_crt_monitor_kacmaz_bu_fiyata-50WQQaXQQ15972497WQQpXQQdisplayitem

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe  Kaç aydır satamadın mı daha yaa

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    hoca bunun kargosu kendi fiyatını geçer bea :D:D

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ay olmadı daha yav :P

Kahrolası kargocular pahalı ise ben ne yapım üstadım :D

Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 5