I Movie İndirirken Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Arkadaşlar sanal makine içinde Mac OS X kullanıyorum lakin i Movie indirirken şöyle bir hata alıyorum. çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

C10H15N tarafından 15/Oca/19 02:34 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

guest addons u yukledin mi haci ? 

vmware di mi ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı

vmware di mi ?

Vmware Workstation ek olarak Vmware tools kurulu hocam guest addons ne olduğunu bilmiyorum bu işlerde tecrübeli değilim fazla

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    C10H15N bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

vmware di mi ?

Vmware Workstation ek olarak Vmware tools kurulu hocam guest addons ne olduğunu bilmiyorum bu işlerde tecrübeli değilim fazla

haci ust menulerde bi yerde vmware guest additions diye bisey olacak. bulamazsan vmware nin kurulu oldugu yerde darvin.iso diye bi iso olacak onu mount edip kur. kurduktan sonra ekran kartini taniyacak alet. su an ekran karti yok zannettigi icin sanirim kurmuyor.

bunu kurunca performans ta baya artacak ayrica.

bende kurulu degil bakamadim da hic bulamazsan surdan indirip kur : https://www.insanelymac.com/forum/files/file/31-vmware-tools-for-os-x-darwiniso/

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

vmware di mi ?

haci ust menulerde bi yerde vmware guest additions diye bisey olacak. bulamazsan vmware nin kurulu oldugu yerde darvin.iso diye bi iso olacak onu mount edip kur. kurduktan sonra ekran kartini taniyacak alet. su an ekran karti yok zannettigi icin sanirim kurmuyor.

bunu kurunca performans ta baya artacak ayrica.

bende kurulu degil bakamadim da hic bulamazsan surdan indirip kur : https://www.insanelymac.com/forum/files/file/31-vmware-tools-for-os-x-darwiniso/

en güncel vmware toolsu kurdum vmtools çalışıyor fakat i movie hala aynı hatayı veriyor indirirken

Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 5
macos