I-Phone 4 Ön Ve Arka Cam Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Arkadaşlar telefonun on ekran ve arka camda catlaklar var kullanılabilir durumda ama degistirmek istiyorum telefonculara hic sormadim hicbir bilgim de yok degistirmeye kalksam ne kadar masrafı olur telefon zaten baya ucuzladı akı bokunu gecer mi  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ön camı telefoncular 100 liraya yapıyor yakında zamanda 4S camı yaptırdım oradan biliyorum. Arka kısım ise çok basit tornavidayla açıp kendin değiştirebilirsin. Hatta 5S gibi arkası çelik olan versiyonları var onlardan tak derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ön camı telefoncular 100 liraya yapıyor yakında zamanda 4S camı yaptırdım oradan biliyorum. Arka kısım ise çok basit tornavidayla açıp kendin değiştirebilirsin. Hatta 5S gibi arkası çelik olan versiyonları var onlardan tak derim.

Arka kısım ne kadardır hocam O çelik versiyonlar'

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-4s-metal-arka-pil-kapagi-tornavida-187522090

* Satıcıyla alakam yoktur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

ön cam için de

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-4-4s-ekran-cami-on-cam-dokunmatik-cami-184567764?gclid=CLyJm-mek8gCFQvhGwodAukGUw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bakabilirsin, kendin değiştirebilirsin ön camı ama ısıyı ayarlayamazsan dokunmatiğe zarar verebilirsin. yinede deneyebilirsin bence.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 5
i phone ekran değişimi