I Phone 4S Wi-Fi Sorunu
-
http://postimg.org/image/6tzd4ck5h/
nette dolaşıyordum, resim alıntıdır. bi forumdan aldım. sıkıntı aynı benim telde de var.
-5.1 surumu varken wıfı acıp kapatabılıyordum lakın hıc bır ag bulmuyordu sımdı 6.1 yukselttım sımdı wıfı yı elınle acamıyorum. soguk grı seklınde saga sola kaydıramıyorum ....
demiş konuyu açan arkadaş aynı sorun bende de var. fakat ben telefonu bir mürid kardeşimizden 6.1.3 sürümü yüklü olarak aldım. 3 hafta sorunsuz kullandım. fakat, bir gün aynı böyle oldu. açılmadı.
-Ne ağları sıfırlamak ne de restore işe yarıyor. Babamdan biliyorum çünkü.. 6.0.1 yükledik ardından bu sorun nüksetti...
demiş altına cevap yazan birisi. acaba bu sürümü yükseltmek telefonun wi-fi modülünü bozuyor mu ? sıkıntı donanımsal mı yazılımsal mı ? konuya cevap yazan diğerleri teli yarım saat poşet içinde buzluğa koy düzeliyor, yada telin şarjını bitir 1 gün açma sonra şarj etmeye başla wi-fi si düzelecektir demişler. bunlar geçici çözüm gibi geldi bana, ne yapalım arkadaşlar ? garantiye mi yollayalım ? yollarken ne diyeyim adamlara birebir değişim yapmaları için. yollayınca ne yapacaklar. bire bir değişim uygularlar mı ? yada tamir mi ederler, bende restore ettim ayarları 0'ladım. düzeldi sonra yine bozuldu. çok sinir birşey.
-
up olsun.
-
memnuniyet namına arızası bile olmayan ama şüphe ile servise gönderilen cihazların bile değişimi yapıldığını duymuştum.
-
Ne çektiniz be İphone'cular.. :)
" Bir android kullanıcısı <:) "
-
genpa dan mail'me cevap gelmiş, ürünü detaylı inceleme için en yakın merkeze gönderin demişler. şimdi gönderecem en az 2 hafta telefonsuz kalacam :S
-
yunusdogan bunu yazdı
memnuniyet namına arızası bile olmayan ama şüphe ile servise gönderilen cihazların bile değişimi yapıldığını duymuştum.
o dedigin türkiyede olmaz olmasını istiyorsan taşşaklı biri olman laızm yada iyi bir konuşmacı ben olsam olayı iphoneye kadar götürürüm ancak öyle olur o degişim burda kazımazlar yapacakları senin yapacaklarından farklı olacagından zannetmiyorum
-
genpadan bi bacı aradı şimdi, telefonu gönderin diyolar. inceleyip ona göre yapılması gerekeni size geri döüş yapalım diyorlar. ben telefonu göndereceğim şimdi iyi bir arıza metini hazırlamam lazım, icatın değişimi talep edicem. ne yazmalıyım arakdaşlar tam olarak ?
-
Draenei bunu yazdı
genpadan bi bacı aradı şimdi, telefonu gönderin diyolar. inceleyip ona göre yapılması gerekeni size geri döüş yapalım diyorlar. ben telefonu göndereceğim şimdi iyi bir arıza metini hazırlamam lazım, icatın değişimi talep edicem. ne yazmalıyım arakdaşlar tam olarak ?
Boşuna değişim bekleme %80 tamir edip geri yollarlar.Dua ette kullanıcı hatası deyip birde üstüne para almasınlar. -
Citizen bunu yazdıDraenei bunu yazdı
Boşuna değişim bekleme %80 tamir edip geri yollarlar.Dua ette kullanıcı hatası deyip birde üstüne para almasınlar.HIMM. walla diğer forumların, yalancısıyım. adamlar göndermişler hep değişim yapmışlar. neyse kısmette ne varsa o olsun. ama arıza metni için güzel bişi ne yazabilirim ?
-
iphone ve sorun hiç birbirine yakışmayan iki kelime. kardeşim sorun eğer yazılımsal değilse wifi entegresinin altında olan onu ana karta bağlayan bir sürü telden bir kaçının kopma sorunu gibi duruyor. buzluğa koyma ve ısıtma gibi yöntemlerle bunlar bir süre genleşip evet çalışıyor (soğutma yöntemi denenmiştir ve sonuç bir saat çalışma) ama maalesef geçici çözüm. eğer garantili ise %90 değişim. ithalatcı kim olursa olsun değiştirir cihazi eğer sorun çıkartırlarsa apple.com a kadar yaz değişir o telefon