İ Phone Hangi Siteden Ucuza Alınır ?
-
arkadaslar internet ortamından visa ile i phone almak istiyo arkadas, bu gavur siteleri güvenilirmi , yada telefonlarda sıkıntı çıkarmı . hangi siteyi önerirsiniz kullanan alışveriş yapan varmı ?
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar internet ortamından visa ile i phone almak istiyo arkadas, bu gavur siteleri güvenilirmi , yada telefonlarda sıkıntı çıkarmı . hangi siteyi önerirsiniz kullanan alışveriş yapan varmı ?
-----------------------------Kaç alıcak 4? 4S ? 3s?
-
3 nasıl iyi mi ? 4 alabilir , 4s de olabilir fiyat çok ucuz olsun :)
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------3gs 8 gb zaten 2 yıl garantili sıfır 990 lira hocam ondan sordum :) bnce trden baksın :)
-
Bisses bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------3gs 8 gb zaten 2 yıl garantili sıfır 990 lira hocam ondan sordum :) bnce trden baksın :)
-----------------------------gavur sitelerinden almak istese ?
-
haftaya yurdşına çıkıcağım için daha yeni fiyat araştırmaları yaptm :) :) 3 alıcaksa yurtdşından almasına gerek yok zaten Türkye fiyatıyla aynı :) zira 4 içinde öle pek aman aman bi kar kalmaz yanına gerçi Türkiye'de tam ne kadar bilmiyorum ama 519 eurodan başlıyıo almanya apple da..
ama iphone 4s alıcaksa o zaman sıkıntı yok, 629 euro yani 1559 felan güncel kurlarla.. 1600 de sen ona.. Türkiye'ye de 2bin den aşşa gelmeyeceğine göre o zaman karlı bi alışveriş olur :) :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
haftaya yurdşına çıkıcağım için daha yeni fiyat araştırmaları yaptm :) :) 3 alıcaksa yurtdşından almasına gerek yok zaten Türkye fiyatıyla aynı :) zira 4 içinde öle pek aman aman bi kar kalmaz yanına gerçi Türkiye'de tam ne kadar bilmiyorum ama 519 eurodan başlıyıo almanya apple da..
ama iphone 4s alıcaksa o zaman sıkıntı yok, 629 euro yani 1559 felan güncel kurlarla.. 1600 de sen ona.. Türkiye'ye de 2bin den aşşa gelmeyeceğine göre o zaman karlı bi alışveriş olur :) :)
-----------------------------anlaşıldı hoca , eywallah iletirim ben. bakalım ne kakalayacak .)