İban Numarası Öğrenme
-
İyi geceler Dostlar, bu iban benim aklımı karıştırdı.Adsense'ye yeni kullanmaya başladığım kredi kartını eklemek istiyorum.Benden iban numarası istedi.Bende Finansbank'ın resmi sitesinden web üzerinden iban no öğrenme ile Uluslar arası iban no'mu aldım.Adsense'ye doğrulama için bilgileri eksiksiz girdim ama birkaç gün sonra gönderi başarısız dedi.
http://www.finansbank.com.tr/finansbank-atm-ve-subeler/iban-hesaplama/default.aspx
Bu saatte bankacı bir arkadaş bulurum diye ümit ediyorum. (: Şube kodu falan ne ayak.Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi.Yarın öğlen saatlerinde konuyu gene uplarım.Herkese hayırlı geceler.
-
iban yazarken banka sana aralarında boşluklar olarak verir kolaylık olsun diye. ve çoğu yer 4 er haneli olarak istediğinden ve kolay okunabilsin diye. aradaki boşlukları sil ve tekrar dene.
-
Şu yukarda verdiğim link bana boşluksuz vermişti zaten hocam.Kart numaramı girdim iban'ı aldım.Adsense doğrulama için ufak bir para yatıracaktı.Gönderi başarısız oldu.
-
up
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
up
-----------------------------Banka hesap numarası istiyo.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
up
-----------------------------Banka hesap numarası istiyo.
-----------------------------Hesap numarasını girince de iban numaranı veriyor işte.O iban numarasına adsense doğrulama için para göndermeedi.. sorun o...