Ibanez Elektro Gitar Konusunda Kararsızım .. Düşünceleriniz ?
-
Merhaba mürütler .. simdi 1 aydan fazla zamandan beri eski gitarimi satip yeni bi gitar arayışına girdim ve suanda ibanez in 4 tane modeli arasında gidip geliyorm Model isimlerini yazcam bi bilgisi olanlar,kullananlar varsa bi yardım ederlerse sevinirim valla tak etti artik önmzdeki haftaya kadar almam lazm gitarı..
1 - ibanez PGM301
2 - ibanez rg 1570
3 - ibanez XPT700
4 - ibanez S520 EX- MGF
arkadaslar düşündüüüğüm ve çeliskide kaldığım modeller bunlar..
Hayalimdeki ve tabiki herzaman istediğim gönlümdeki gitarlar :D elinde bulunup satmak isteyen vardir belki diye yazdim :D
Hosuma giden : ESP Eclipse II VB
Hayal : Jackson RR1 u.s.a =) - :D Satan varsa aliyim hemen konusalim fiyatta :D
neyse arkadaslar ibanezler konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
-
bende cort var ilgilenirsen.
-
ibanez rg 1570 derim ben...binbir çeşit tona ve bir o kadar da keskin tonlara ulaşabileceğin bir gitar...
yani fiyatına değecek bir gitardır...diğerleri hakkında pek bir bilgim yok ama sonuçta hepsi ibanez markasını taşıyor...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------ibanez rg 1570 derim ben...binbir çeşit tona ve bir o kadar da keskin tonlara ulaşabileceğin bir gitar...
yani fiyatına değecek bir gitardır...diğerleri hakkında pek bir bilgim yok ama sonuçta hepsi ibanez markasını taşıyor...
-----------------------------katılıyorum bende, verim alabilecegin güzide bi gitar...
-
Gio serisini biraz araştır derim ibanez'in
-
ibanez rg 1570 - tamm bakalim diğer arkadaslarinda bi fikirlerini tam olarak öğrenimde =)
-
S520 yi sanırım birisi 700 Ytl 'ye satıyor. İlgilenirsen özel ileti gönder. 2.El
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------
S520 yi sanırım birisi 700 Ytl 'ye satıyor. İlgilenirsen özel ileti gönder. 2.El
-----------------------------
Arkadaşın verdiği fiyat çk güzel..değerlendir bence -
sanirim arkadasin gitarida rg1570 di.ve cok hos tonlar alabiliyosun
-
ibanez rg 1570 aralarında en makul seçim olur..
s520 kore üretimi hem de rg 1570e göre daha düşük bir model(arada 400lira da fark var yani).. xpt700 sanırım şimdilerde polonyada üretiliyor, manyetikleri idare eder ama kasası bence çok uçuk :D yani ben o kasa gitarları sevmediğimden (elime alınca kendimi ork gibi hissediyorum :D) sana tavsiye edemiyorum..
rg 1570 japon malı hem.. japon malı ibanezler, çoğu ünlü markaya kök söktürür..güzel bir manyetik değişimiyle canavar gibi olur..
tabi bana sorsan bu parayla gider deneye deneye kendime bir meksika fender strat alırdım.. ama tabi çalacağın, hoşlandığın müzik de önemli..
dipnot:jacksonlardan ke1'i ben daha çok severim :D gerçi marty de artık ibaneze geçti, sanırım ke1 de üretilmiyor.. ke2 olabilir param yetmezse bi düşüğü ke3 var :D
-
yapacağın müzik türü ne ?