Ibm R50e Driver (İstek)
-
Arkadaşlar ibm r50e notebook driver lazım elinde olan bi ark upload edebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler ( İbm'in sitesinden indirdim ama çalışmıo :S )
-
-
essan program için teşekkürler ama format attım ve driverleri bulamadım :s o yüsden bana driver lazım driver yedekleyici diil ama driverleri bulursam emin ol yedeklicem :)
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
essan program için teşekkürler ama format attım ve driverleri bulamadım :s o yüsden bana driver lazım driver yedekleyici diil ama driverleri bulursam emin ol yedeklicem :)
-----------------------------hoca programı iyi incelersen bulamadığın driveri internetten otomatik bulabilirsin. bu program sadece driver yedeklemiyor unutmayalım.
-
internetten aratma seceneğini bulamadım :S bi anlatsan nasıl oluo bu arada cok saol
-
sağ tarafta fast collect veya collect all var sağ taraftaki butonlara tıkla liste çıkıcak listeden driveri bul sağ tuş tıkla check for driver update tıkla. biraz kurcala :)
-
internetten driver konusunda ibm lenavonun eline kimse su dökemez senin bulduğun driverleri düzgün yükleyememişsindir.
-
sen rahat ol ben pc tamir ediom bi driver mi yükleyemicem essan WALLA uraştım olmadı yaa :S dediğin şekilde yapınca driverleri buluo fakat nete bağlanmam için notebook wireless yada ethernet driver yüklü olması lasım onun için benim bu driverleri farklı bi makineden indirip ona yüklemem lasım bilmem anlatabildim mi :S
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 8