İç Mekan Test Renderi (3D Interior)
-
Kucuk bir test renderi :) Daha cook isi var :) vakit buldukca elleyecem arada :D
Video;
-
eline sağlık kardeşim. aslında bu tür iç mekanlar klasikleşti ama yinede güzel. diğer videolarından birindeki ışıkların dağılımı daha güzeldi.
ayrıca kaç dk da render işi tamamlandı kardeşim bu çalışman için?
-
hocam bırak şu küçük işleri (: daha professional uzun animasyon filmleri bekliyoruz... :)
-
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
-----------------------------
eline sağlık kardeşim. aslında bu tür iç mekanlar klasikleşti ama yinede güzel. diğer videolarından birindeki ışıkların dağılımı daha güzeldi.
ayrıca kaç dk da render işi tamamlandı kardeşim bu çalışman için?
-----------------------------4dk da bitti bu test :D saha isigi bile duzgun ayarlamadim. tum gercekcilikler kapali :D
-
Güzel olmuş eline sağlık... Çak bir 64 bit işletim sistemi 24GB RAM... SSD :)))
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------hocam 32 biti birakali 4 yil oluyor :D ama 24 gb ram manyaaaaaaak :D deli gibi render alirim :D
-
hocam herzamnkigibi yine süpersin
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------hocam 32 biti birakali 4 yil oluyor :D ama 24 gb ram manyaaaaaaak :D deli gibi render alirim :D
Arkadaş coştu durdurabilene aşkolsun :) -
mitokondri bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Arkadaş coştu durdurabilene aşkolsun :)
-----------------------------:P harbi icim kipir kipir oldu, yine bilgisayar degistirmek zorunda kalicam :D i7 extreme :D sadece islemci bilgisayar fiyati kadar :S 3.6 x4 ghz ve Over clocksuz hali bu. tanrim :D para lazim bana :D
-
Karma ile gönderiyorum :)))