folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder İç Mimarlık, Mimarlık Ve Tasarım Projesi İçin Domain Önerisi

İç Mimarlık, Mimarlık Ve Tasarım Projesi İçin Domain Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba,

bir projeyle uğraşayım diye bir konu açmıştım orada ki en mantıklı öneri iç mimari, mimarlık üzerine bir proje olması yönündeydi. Ayrıca zaten bu benim mesleğim. şu anda mimarlık okuyorum. fonksiyonel tasarımlarım çok iyidir ve mobilya olarak baya iyiyim. Bu sitede çeşitli tasarımların değerlendirmelerini yapacağım. yeni trendleri yorumlayacağım yada önerilerde bulunacağım. Tabi ki bu mimarlık ve iç mimarlık öğrencileri içinde bir kaynak olacağını düşünüyorum. hatta çeşitli projeler de yayımlayabilirim. Yada kendi stüdyo projelerimi yayımlarım bilmiyorum

Buna uygun bir domain düşünmekteyim. Önerileriniz?

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

domaınıde ben bulayım mı : ) 

hacım dekorasyon ve içmimarlık sektorunde bızde yaklasık olarak 10 yıla yakın olarak faalıyet sunmaktayız.

Amacın dizayn yapanlara ılham vermek mı ? 
    yoksa ornekler fılan sunmak mı ,archicad ,autocad ve sektorel programların kullanımlarını vıdeolarla tanıtmakta olsun. 

Bence bunların hepsı olsun 

indesigntr.com 

yada in-designtr.com 

boşta sanırım ıkısde yumul derım. yada gene sektorel olarak bır tr domaın bul derım 

webrazzinin teması gıbı bır dema bul haber ve vıdeolar tarzında o sekılde ıs gorur bır sure sonra bolumundekı ogrencılerı fılan de katarsın ıcın ıcıne ben fakulte ıken veterıner hekım öğrencılerı ve arkadaslarını dahıl etmıstım bır sıte yapmıstım wp altyapısında aylık 2 3 k tekıl ı gordum sonra gereksız gordum kapattım hala yok tr de o sekılde bır sıstem 

petarkadastan teklıf gelmıstı cakıl yapmıstı beraber calısalım dıye tıcarı kaygı olmadıgı ıcın bende tıcarı faalıyetlere daha cok agırlık verdıgım ıcın bırakmıstım hepsını

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bende idesigntr.com düşündüm. malum i harfi hem interior iç hemde akıllı anlamında kullanılır ya. örnek ithemas iphone iweb :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    İkisinide al bro ozaman guzel ikiside

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

aklıma gelmısken 

http://www.architizer.com 

bu tarz bırseyde yapabılırsın turkce kaynak olarak bu tarz bır sıte yok bıldıgım kadarıyla sektorde 

Toplam Hit: 2261 Toplam Mesaj: 5