İç Savaş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmpYnTurk
    SmpYnTurk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlarım forumda özellikle güncel konular kısmında çok büyük iç savaş yaşıyoruz.
    Ne zaman bir kürt kelimesi yazılsa hepimiz birbirimize giriyoruz. Sonuçta on veya onbeş kişi banlanıyo. Gereksizlik oluyo. Seviyeler düşüyo. Şunu anlayınki Türkün kardeşliğini kabul eden her Kürt Yarı-Türktür... her zaman bu kişilere kapımız açıktır. Forumdaki herkezinde bu şekilde düşündüğünü sanıyorum. Ben pek eski Tahribat kullanıcısı değilim. Çok yenide değilim. Birçok forum da bulundum. Ergeçte olsa buranın en baba forum olduğunu anladım. Lütfen bu ortamı bozmayalım biraz duyarlı olalım. Milliyetçilik , Komünizm , Kürt ve Türk kelimeleri sürekli birbirimize düşürüyo bizi. Bu kelimelere daha az başvursak daha bilimsel konulara eğilsek olmazmı ? Hem moderator arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmış oluruz hemde forumun kalitesini korumuş oluruz. Saygılar....

Düsmanım ateşse!!Dostlarım ateşten beter!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnvoyCharedtes
    EnvoyCharedtes's avatar
    Erkek
    Bizi bölmeye bize zarar vermeye çalışmayan kimseye bizde kötülük düşünmeyiz.

Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
Toplam Hit: 2006 Toplam Mesaj: 2