İcecold Freezer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LQQK
    LQQK's avatar
    Erkek

biliyorum eski bir program ve hala ise yariyormu emin degilim fakat butun forumlari alt ust ettim bulamadim..

icecold freezer icin download linki bilen arkadaslardan yardim bekliyorum..

simdiden tesekkurler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Programın linkini atarım şimdi,aslında programsız da yaparsın :D mesela kişinin mailine giriş yapmayı dene,belli bir denemeden sonra kendini kilitler.Zaten ice freezer in mantığı da budur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/editor/mesudo/Msn%20Dondurucu.rar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LQQK
    LQQK's avatar
    Erkek

sevgili @ertan cevabin ve vermis oldugun link icin cok tesekkurler fakat bu program isime yaramadi cunku bu program sadece @hotmail.com uzantili mailler icin faka benim dondurmak istedigim mail ise @hotmail.fr uzantili ve bu nedenden dolayi bu programi kullanamiyorum..

saygilar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edicoo
    edicoo's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:

Programın linkini atarım şimdi,aslında programsız da yaparsın :D mesela kişinin mailine giriş yapmayı dene,belli bir denemeden sonra kendini kilitler.Zaten ice freezer in mantığı da budur

+1

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1- onu baştan söyleyeceksin

2- Öyle birşey görmedim.Evet kendin .fr uzantılı yaparsın ama çalışır mı bilmem.En iyisi yabancıl hack sitelerinden araştır.Ben biraz baktım da linkler ölmüş

Toplam Hit: 11660 Toplam Mesaj: 6