İçerisinde 4N 1K Modelini Kolayca Bulabileceğimiz Bir Makale Arıyorum
-
Arkadaşlar Bilimsel Araştırma Yöntemleri isimli ders sınavı için bugün içerisinde bir makale bulmam gerekiyor, Makale Fen Bilgisi yada Fen ve Teknoloji dersi ile ilgili olmalı ve içerisinde 4N 1K modelinin sorularını yani, "Kim, Ne zaman, Niçin, Nasıl ve Ne" sorularının yanıtını bulabilmeliyim.. Üniversitelerin dergilerinde bi kaç tane buldum ama anlamadım, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi dergisinde filan baya bi makale var ama basit bişey arıyorum yardımcı olabilecek birisi varmı ?
-
yardımım dokunsun:up
-
Dark_Lord bunu yazdı:
-----------------------------
yardımım dokunsun:up
-----------------------------Eyw hocam :)
Benim de yardımım dokunsun ve ihtiyacı olan müridler bu dosyadan faydalanabilirler, biraz araştırınca bulunamayacak hiç bir şey yok şu sanal alemde.. :)
http://egitim.ege.edu.tr/efdergi/arsiv/2008_9_2/2008_9_2_2.pdf
-
5n 1 k değilmiydi la o?
1 N nereye gitti
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
5n 1 k değilmiydi la o?
1 N nereye gitti
-----------------------------Aynen 5n 1k o.Ayrıca UP.
-
Hacı 2 modeli var zaten 5n 1k vardı fakat bu derste biz onu 4n 1k olarak görüyoruz :)
-
someone_from_71 bunu yazdı:
Hacı 2 modeli var zaten 5n 1k vardı fakat bu derste biz onu 4n 1k olarak görüyoruz :)
-----------------------------Doğrudur belki senin bölüme özeldir.Normalde bunu iletişim fakültesinde veriyolar.Haber,basın bülteni vs. kalıbıdır.
-
pr_x71 bunu yazdı:
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------Doğrudur belki senin bölüme özeldir.Normalde bunu iletişim fakültesinde veriyolar.Haber,basın bülteni vs. kalıbıdır.
-----------------------------hacı kalıp araştırma makalelerine özel bişe, haberi basını bilmem :D