İçimden Dökülenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen seneki defterlerimi karıştırdım içinde yazdığım bir kaç birşey çıktı ve birde aşağıdaki yazı unutmuştum ama gördüğüm iyi oldu .

------------------------------------

Daha önce hiç bu sebebten kalem tutmamıştım . Veya yanan bi sigarayı içime çekmeden unutarak bittiğini hatırlamıyorum . Şu anda o kadar karmaşık durumdayım ki neden ağladığımı bile bilmiyorum . Her hareketimde bir kavga her ses çıkarışımda bir gürültü . Bunların ve herşeyin sahibini arıyorum . Neden diye soruyorum kendime . Sorulardan sıkılıyorum çünkü , o lanet olası cevabı asla bulamıyorum . Dünya'ya gelmemi ben istememiştim . Şimdi sorsam annem ve babamda istemezdi . Bunlara boyun eğerek yaşamak . Nereye kadar ? Nereye kadar sürecek bu böyle ? Ve o zaman bir şeyi farkediyorum . Ama cesaret edemiyorum . Yalnız başıma oda ile kavga edip haplarla boğutuktan sonra şırınga ile elde ediyorum o cesareti . Ama sağ duyularım bastırıyor bir yandan . Ne kadar garip değil mi ? Ne kadar garip görmediğin bilmediğin bir şeyin sözde kurallarına uymak . Bir sigara yaktıktan sonra ürkütücü karanlığın geldiğini fark ediyorum . Bir süre düşündükten sonra arkadaşlarıma benzetiyorum karanlığı . Arkadaşlarımla dertleşiyorum ama ne Ahmet cevap veriyor nede Ali . Gitme vakitlerinin geldiğini anladım hoşçakal dedim onlara . Ve lambaya yöneldim ışığı açtım . " O " nlardan hiç bir iz kalmamıştı geriye . Susuyorum . Sadece sessizliğimle haykırıyorum karanlık geceye . Elime kağıdı alıyorum . Göz yaşlarım ile ıslanmış sayfaya başlıyorum yazmaya . Yazıyorum , yazıyorum , yazıyorum . Monotonluklar yine beni buluyordu . Bir düşünce ilk önce beynimi esir alarak bütün vücuduma yayılıyordu yavaştan . Ellerim titremeye başlıyordu . Son kez bir sigara yakıyordum ama bu sefer küçük bir çocuğun annesinin memesini emer gibi yapışıyordum sigaraya öksürüklerle beraber son notumu yazıyordum geride kalanlara . Belki gideceğim yerde her yer karanlık olacak ancak sahte ışıkları görmeyeceğim .
    Elveda ..!

Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 1