İçimi Dökmek İstedim
-
sadece içimi dökmek istedim yanlış anlama beni lütfen biliyorum beni sevmen artık imkansız gibi artık o gözlerindeki parıltıyıda görmez oldum
önceden görürdüm bana artık sadece deger veriyorsun arkadas olarak ben seni bunca yıldır seviyorum karşılıksız senden hiç birzaman bir
karşılık beklemedim bekleyemezdimde sana yakın olmak için herşey yaptım seni okadar çok seviyorumki kelimeler beni ifade edemez oldu
nedenini bilmiyorum aslında bilmekte istemiyorum çok acı çekiyorum ama hayatımdanda mutluyum seviyorum senin gibi birini sen okadar tatlısınki
güzelsin iyisinki beni sevmesende ben seni sevicegim daima biliyorum başkasını seviyorsun biliyorum sana bu yazıları yazmamam lazım
ama inan senin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok bende isterim senin mutlulugunu okadar çok seviyorumki mutsuzluguna dayanamam
seni herdakka görmek istiyorum biliyorum bu imkansız biliyorum seni bazen sıkıyorum farkındayım ama kızma bana seni gördügüm zaman gerçekden mutlu
oluyorum ama o mutlugun altında bir kırıklık oluyor eskisi gibi sana bakamıyorum gözlerimi kaçırıyorum biliyorumki o gözler artık sana öle bakmaması
lazım o ellerini tutmak için ömrümü werirdim ama imkansız biliyorum bana deselerdi senmi..hayatınmı 1 gün için hayatımı düşünmeden verirdim
hep hayal dünyasında hep mazilerle yaşıyorum ama nereye kadar bilmiyorum elbet sende gideceksin buralardan biliyorum
anlıyorumda haklısın ama ne yapim elimde degil çok seviyorum seni çok kırdım çokda üzdüm ama biliyorumki benim kadar seni seven olmadı olmıcakta
senden sonra bir kıza bile bakmadım dokunmadım dokunamadım az bir sene geçmedi saçının kokusunu bile özledim herşeyini özledim gözlerinin içine bakmayı
doyasıya seni seviyorum demeyi okadar tatlısınki anlatamıyorum mektupda saçmaladıysam özür dilerim okudugun içinde teşekkür ederim
ölünceye dek seni sevecek olan kişi -
Güzel cümleler.. diline sağlık.